Treba im snaga u veznom redu
0
Chelsea priprema milione za "bosanskog Lamparda"
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooo pjaanaaaaa. raja, za koga cemo navijati, majka mustara.dzeko u city, spaha u arsenal, pjana u chelsea.krenulo nas opasno. ;))
Man Utdl pripremio milijarde za talentovane torpedovce, faruka i repuha.
Ako je Pjanic bosanski Lampard, onda sam ja bosanski Drogba... ko sam ja ? ... Bravo... nidje veze !
ama nemojte vise neznam za kog cu prije navijati u engleskoj :P
uh jes Hare razvezo kesu đeku preko šejha zubejde a ovog sad s ruskom m*af*i*j*om.....potroši nam sve pare što su on i sr*bal*ij*a izm*etb*ego*vić pokrali od donacija odvratni su mi ovi fudbaleri postali, \"repka\", \"zvjezdice\" i ostala seljačad
još će početi i utakmice namještati
al smo jaki,pa po evropi se u konverbitilnim markama trguje
Baš će u KM-ovima platiti...hahaaha Mire sve najbolje!
Partizan preslišao Široki..93-43---50 komada razlike !
Miralem je strasno lijen nogometas.Kada igra punim gasom,onda mu ni Ronaldinho u najboljim danima nije ravan,jer je virtuoz sa loptom,i cuda pravi na terenu.Ali dosta utakmica odigra,samo da se pika da je igro,jednostavno bez zara,konta da je zvijezda,pa ne mora se vise dokazivati,e to ga kosta mjesta u Lionu.
\"\'Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv\'o\"?!? Hehehe...
PIPREMAJU I ZA MENE KAZU DA NEMAJU SITNI
Miralem vrijedi vise od dzeke,iskreno.A on bi celsiju donio vise nego sto ce dzeko donijeti man.citiju ali sretno mu bilo. Pjanicu puno srece da se desi i da se ostvari ovaj transver pa da zatvori usta ovim zlobnicima. A \"mnml\"-U de ti zaigraj i za kalesiju a on je izbacivao i real a tako ce biti i u buducnosti ako bog da. Ja ne volim dzeku ali postujem njegov uspjeh a vidim da neki vole samo da gaze sramota.
Budimo realni. Zasto bi davali 30 miliona za Pjanica., kad za iste pare mogu da dovedu Gourcuffa ili nekog jos boljeg playmakera.
chelsea poceo trgovati u km-ovima
kako imamo dobre igrace jedva cekam naredno svjetsko prvenstvo b i h ce biti prvaci svijeta sigurno
SAMO MI JEDNO PADA NA PAMET @BOSANCI OSVAJAJU EVROPU@