Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@smiling fb.me/sbonaparta dodaj ako hoces necu vise biti tu
@GLA ja ti FB uopste ne koristim, vise me ima ovdje. ;-) Ma navratit ces ti nama opet, ja sam sigurna... haha da se koja razmjeni :-))))
dovoljno je reci: Dzeko, Edin Dzeko!
Ma Dzeko je KLOC, mi to znamo najbolje i ostajemo pri tom misljenju. Ipak smo mi jedan najveci seljacki tim. HAHAHAHAHAA
Džeko pređi u Želju, vidiš da su ovi pravi početnici......
Ma ja ba. Rusi svi dopingovani. Drago mi je da su ih Slovenci izbacili sa Svjetskog, jer fakat, ruski fudbal je dno-dna. Mogu pod ruku sa svojim pajdanom Sepom Blaterom, mamu li mu lopovsku! Džeko, ČESTITKE za golčinu. Miske, bio si veoma solidan.
JOJ ODBRANE U WOLFSBURGA... KAO SITO I REŠETO :-) BRAVO ZA DŽEKU - ODLIČAN GOL. MANČESTER JE IGRO PEDERSKI, NA KONTRE I POLUKONTRE, ALI I TO JE FUDBAL. DA JE ONAJ ŽABAR BARZAGLI ZAĆERO NA ODLIČNU MISKETOVU ASISTENCIJU, BILO BI SVAŠTA. LOŠA NOĆ ZA WOLFSBURG - VRLO DOBRA NOĆ NA NAŠE DŽEKSONA I MISKETA, POSEBNO ONA NJIHOVA KOMBINACIJA KOD REZULTATA 1:2 NA MANCHESTER, AL\' NEMAJU S KIM IGRAT U WOLFSBURGU..... DAVNO SU GA PRERASLI ;-)
Zaboli nas pimpek za Dzeku primitivca.
muslimani pozdrav ..IMATE DOBRE IGRACE.. Dzeko je br 1... jedino je onaj ibro urcian od igraca
Jahorinski-Radio ONLINE 24h http://jahorina-radio.webhop.info:8000/listen.pls
kako moze biti koban ako nije bilo dovoljno za pobjedu..i vi svasta lupate brate milil
JEDAN JE MILOS KRASIC,
Niko da \"napomene\" na tuznu cinjenicu da Je upravo on sjebao Wolfsburg u Moskvi: Da nije u ofsajdu dotako cisti gol Martinsa za 2:0 rusi nikada ne bi pobjedili i wolfsburg bi automatski bio 2. u grupi. Nažalost dotakao, rusi dali dva komada i zasluženo idu dalje. Bez obzira na to, Džeko je već sada klasa za sebe i mora što prije zajedno sa Misletom bježati iz šupljeg broda iz Wolsburga
bolje da ga nije zabio a da su prosli
SRBIN sam, ali brate igra ovaj u pic materinu, da je nama uzeli bi svetsko
ma nek si nam ga ti zabio, sad si vrijedniji jos 5 miliona :)