Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko je zaslužio, najbolji napadać BL, tri sezone konstantno zabija, a išlo klubu, a klub bio na dnu, netko drugi bi psihički pao nakon pustog seljakanja, al ne i naš DIJAMANT
Pogledaj svoju ličnu kartu, ako znaš čitati, pa češ vidjeti koje nacije konju
očito mi postaje jasno da pojedini komentatori ovdje ili nisu normalni ili su potpuno nepismeni ili su vjerski fanatici.............ljudi moji ja samo kažem da u zakonu ni u ustavu još ne postoji definirana nacija BOSANAC I HERCEGOVAC.... u krajnjem slučaju možeš biti ili BOSANAC ILI MOŽEŠ BITI HERCEGOVAC nemožeš biti i jedno i drugo a što se mene tiče možete se izjasniti i KLINGONCIMA boli me racku....sad zamislite da u hrvatskoj imate naciju SLAVONSKODALMATINAC he he ...koliko god to vas VELIKOBOSANCE BOLILO BiH je država tri RAVNOPRAVNA NARODA: SRBA, HRVATA I BOŠNJAKA-MUSLIMANA....s tim da se ovi zadnji mogu izjašnjavati Bosancima ili Hercegovcima, Klingoncima , Marsovcima meni svejedno ali bit će činjenica da BiH opet čine tri RAVNOPRAVNA NARODA: SRBI, HRVATI a treći se mogu nazivati kako god hoće
BOSANSKOHERCEGOVAČKE nacije koja je starija od novokonponovanog sadašnjeg ustava, kad Džeko i Miske daju golove komentatori na svijetskim kanalima kažu Bosanci, a ne Bošnjak ili Srbin, a vi koji brojite krvna zrnca ste otpad ovog društva
\"Edin Džeko, novi-stari idol nacije\" Molio bih da mi se pojasni definicija nacije. Bosna i Hercegovina nema naciju već ili nacije ili etnonacionalne zajednice ili kako to u Ustavu stoji ,konstitutivni narodi, ili je pojam Bosanac i Hercegovac zvanično usvojen kao pojam nacije države Bosne i Hercegovine . Ili je , kao što je i najvjerojatnije, ovaj Edin Džeko novi-stari idol Bošnjačke nacije? Poz.
Ja sam za Spahica. Odlicno igra, odlicno izgleda, obrazovan je, ponasanje za 10, oblaci se u stilu svjetskih nogometasa. Sve to treba imati neko da bi bio reprezentativan u svijetu. Nije dovoljno samo krkanski zabiti poneki go i jupi, hajdemo ga slaviti. Cjelokupan image i dojam koji neko ostavlja treba uzeti u obzir. Talent je mimo toga i on je nesporan. Dzeko mozda ima talent (kada bude u susretima reprezentacija poceo davati golove tek tada ce biti igrac, a do taca nece), ali nista od ostalog nema. Zato sam za Spahica.
SVAKA ČAST LEGENDO KOJE GOD SI NACIJE......pravo si rekao Džeko je odličan nogometaš i idol BOŠNJAČKE NACIJE a da nije idiota koji pišu ovakve provokativne tekstove možda bi Džeko bio i idol nekom klincu iz Širokog....da bud:le od novinara znaju napisati \"Džeko ponos BiH države\" umjesto idol nacije...ali koje nacije ???
Čestitke Džeki. Autor je trebao precizirati o kojoj se naciji radi (ili ne kako je to jasno) ili izbjeći tu formulaciju jer Edin zaslužuje biti idol cijele države zbog svojih uspjeha. Ne samo jedne nacije, mada mi je razumljiv ponos bošnjaka dotičnim jer i je na ponos svojoj naciji, ali i državi. Najbolje bi bilo da su ga označili kao najsportaša 2009 u BiH.
O jesi nam ga šukno bojovniče. Nemamo naciju nemamo jezik nemamo državu ali imamo omiljeni portal za sve isfrustrirane luzere.
Nakon 2 godine Doma mladih, svjetlosti i TV prijenosa, gospodin Haracic kreten Emir je uspio da dovede manifestaciju do podrumskih prostorija. To Emire, ako ovako nastavis, mogla bi se dogodine u tvom podrumu raditi dodjela. :)
Dijaman,nego sta...slijedece godine se vraca u Zelju
Džekoje zasluzio ovu nagradu...najbolji je nas sportista... kad ste sta lose culi o njemu osim onog gafa u zenici..i vjerute da Džeko sa svim nasim radicima iz preventa bh koji idu na obuku u wofsburg popije kafu i pomogne u njemackoj... svaka cast tebi edine i tvojim igrama kojim veselis 100 hiljada djece u bih i kad igraju fudbal u ulici vecina ih izgovara tvoje ime ili nosi tvoj dres.... ti zaista i jesi idol nacije... molim te idi u neki jaci klub ....
idol koje NACIJE ?? bošnjačke ?! muslimanske ?! što se tiče Hrvata !!! nabijemo i DŽeku i tu naciju kojoj je on idol na neku stvar !!!!
Realno, Novak Đoković i Nemanja Vidić su za nas bez premca, a za komšije iz H-B vjerovatno Blanka, ali neću da im se petljam. P.S. I izbor Bošnjaka mi se čini kao realan
traba da imaju poseban izbor za idola vehabija .. mislim da bi ovo godine pobjedio onaj vehabija iz bugojna koji je podmetnuo bombu ..
kako nije, samo o njemu mislim i o njegovom veličanstvenom putu give me a break
kockasta glava idol krezave nacije,jadno.