Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ba trofeje Spaha? Neces ti ni vidjet trofeja dok je Barce i Reala
S nestrpljenjem očekujem nove članke o Spahiću tipa: \"Naš kapiten će boraviti u prekrasnom stanu u Sevilli\", \"Pogled sa prozora njegovog stana je prekrasan\", \"Spahića sjajno dočekali novi saigrači\"... itd. i sve to u narednih sat vremena. Mislim, svaka čast našem kapitenu GIGANTU ali što je previše. previše je vala. ;) Ne pravite od Spahića brend kao što ste sa Džekom uradili pa nam ga hudog urekli xD
spaha je otisao u sevillu da dobije epitet najgrubljeg igraca lige,to je jedini trofej koji ce osvojiti...spaha svaka cast na svemu sto si doprinio reprezentaciji,ali vrijeme ti je da se i iz nje povuces, a ne da sanjas o nekim trofejima...ustvari o njima jedino jos mozes i sanjati..postao si jedan od najgrubljih igraca evrope...spaha brate iskreno receno tebi je mjesto u nasoj premijer ligi,gdje se ljudima jos uvijek lome noge zbog grubih prekrsaja a ne u primeri..
Sevilla je velik klub i ima najbolje navijace u SPA sretno Spaha
...i crvene kartone
Pique kratkim pasom do Xavija. Xavi probija po sredini terena i dodaje prema Iniesti. Iniesta se izdvaja po krilu, pas do Messija. Leo Messi, sam.. sol prodor prema sesnestercu i... i... Spahic Emir. Gdje ces sine na planinu kad nemas opremu?
Sretno Spaha...
Kao prvo doso si u Sevillu zbog para..kao drugo to je standardna izjava igraca kada potpisu za novi klub...trece je da pored Barcelone i Reala tesko ista osvojiti sa nekim drugim spanskim timovima.tako da imam samo da kazem da ti Spahicu kenjas uzalud.
hahahahaha e fakat me nasmijao :D, cuj sa Sevillom osvajati trofeje XD
Bigaje Spaha, da si samo 5 godina mladi..
e sad si me nasmijo al posteno a ja te pohvalio u predhodnom
Eto,jel ti bolje u Sevilli,nego u H.katoličkom NK Dinamo.Baš ti hvala,što si uvažio moje prigovore i sugestije,pa ne dođe u susjeda.Svaka čast...sretno.
Samo se nadam da će kontrolisati svoju psihu i da će nas predstaviti u najboljem svjetlu. Biće zaista teško...jer Sevilla i kad je bila u najboljoj formi, ništa nije mogla kraj Barce i Reala...to je realnost španskih timova. Biće strašno kad krenu \"nalijetati\" Messi, Ronaldo i društvo. Ovo će mu biti pravi test da vidi gdje se nalazi kao igrač. Nadam se da će u Sevilli naći formi i odlične igre prenositi u reprezentaciju. Spaha, sretno!
Chuj trofeje sa Sevillom.. Pa koje to trofeje Sevilla osvaja Spahicu, sviju ti? ..Al\' hajd\', da si neki mozak ne bi bio fudbaler, nego doktor nauka :)
Zakasnio si ti Spaha za trofeje. xD