Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da Hajduku i Dinamu ovo rade ljudi Koji ne priznaju drzavu Hrvatsku,Pa Hrvati bi sravnili pola drzave...a Mi kmecimo u krug
sami smo brate krivi sto dopustamo da nas hebu uzp-ovci i sumari i sto nista ne poduzimamo
SAVEZE STIDI SE ZRTVA SI POLITIKE !
Guzze vas ustašhe i čettnici ko budale... Ne vade ga od onog dana od kako ste Begića otjerali. Gluppppe ballije.. Ostaje vam samo da gledate kako vas Vico Zeljković i Sava Milošević uništaju. Još vas natjeraju da idete po Zenici gledati svoje samouništenje. Stoko krezava, maloumna i ballijanderska.
Koliko je Ballijander glup dovoljan je podatak da im Sava leeeepo priča i nakon pet poraza i samo jednom pobjedom protiv Lihtenštajna. Na poluvremenu gubi od Portugala kući 5:0 od Poetugala a sinoć Slovenija razbi taj Portugal. U usta vas krezava i maloumna j...m.
Vico naumio da pocasti Slogu evropom jer je u 2 meca protiv Borca odmarao ekipu..xD show od lige..
Pa što su prekinuli utakmicu? Uzročno posljedično stanje
Sarajevo ce izaci jos jace iz ovoga Vico odlazi
bravo bhalijski portali, odmah vi pravite neke tabele i gluposti. a niko ne govori o tome sta se uradilo Sarajevu na toj utakmici, i sta se radi svim klubovima, otkako nam chetnici preuzese nfsbih. a sta ce tek biti kada dodje UZP mafijoza? da li se to pitate?? al bitno je da mali seljo (ne)ispada iz lige i da je i to zavrsena prica.
Prvo ne usporedujte se sa Dinamom i Hajdukom jer niste u njihovom rangu ni u našim okvirima ...Ne zivite na staroj slavi ne nazivate sebe nekim imenima sa kojim se svi sprdaju i ne trazite u svima drugima krivca osim u sebi pa mozda i ne ispadnete od šestog iz slavne jake lige Gruzije i ako se plasirati u Evropi a kako izgledate bolje da ne idete
vico klosaruuu
FK Capajebo treba izbacit iz lige
ADVOKATA.ODMAH.I prijaviti FS BiH za korupciju,pljacku,stimanje za kladionice.A bas me interesuje ko je lobirao da liga ima ime kladionice.Mislim da je to zabranjeno.Sukob interesa jer je rezultat fudbalske utakmice na tiketu iste kladionice.Kao da clan predsjednistva nastima tender sinu.Ovo se mola dici na najveci Evropski nivo
kakve veze ima kup sa ligom.jel to znaci da ako se poseres na livadi kao da si se posrao na asfaltu.Dabogda vam familijama trebale narednih 100 godina pelene i da ne silaze sa resporatora.
Kakve to ima veze sa ligom to ne kup ispadasviz kupa .o.3 i to je to
Da li sad konacno vidite za sta igraju suge? Je*emo ti djecu i zenu i daidzu Gico Cetnikovicu. Smrt savezu!
Ako je incident bio na kup utakmici, logicno je i da kazna ima veze sa kup takmicenjem. Izgleda da se ide na to da Sloga ide u Evropu. Zbijno redove ljudi!!!
Stiže ovo Sarajevo I Veleza i Slogu
A gle Želje sunce ti skoro pa ispada iz lige! Šta se to dešava?
Da znam crtati nacrtao bi karikaturu zgrade saveza u Sarajevu kako pisa u usta navijacima Sarajeva dok ovi kao sirom usta otvorili uzivajuci u tome.