Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od cistacica pa nadalje zao mi rumuna sto su se veselili
aferim!
dve faze po 102 tacke.. i dok se oni \"izfaziraju\" proci ce rok i BiH ce ga popushit radi kretena,konja i ostale faune...uvjek ista prica na Balkanu...
SJECA LI SE NEKO STA SAM JA PISO ODMAH NAKON SUSPENZIJE? REKO SAM DA JE TO SULJO SVE ISCENIRO SA DOBROCUDNIM LOBISTIMA KAKO BI SE BAGRA POMELA I KAKO BI SE USPOSTAVIO NOVI SAVEZ. NISAM JA DZABA PISO ;)
Najvise mi zao Rumuna.Vec su nas otpisali i uzeli nase bodove.
Tri člana dolaze direktno iz Uefe i Fife: Rudi Zavrl, Eva Pasquier i Marcel Benz jer se navodno nitko drugi nije javio. Ostalih šest članova Odbora bit će iz BiH, to su: Vlatko Glavaš, Darko Ljubojević, Ivica Osim, Dragan Kulina, Ivan Beus i Sead Kajtaz.
E super nek se bar u sportu istjera politička mafija iz odbora.kad bi bar uradili ovo i s našom vladom pa da i tihić,izetbegović,dodik,čovil,lagumdžija itd.... idu kući pa nek tamo lažu i kradu majmuni jedni.
sad ce usljo i kompanija organizovati kladionicarsku ligu mozda otvori svaki od njih svoju kladionicu :-)
Ja mislim da je ovo MAJORIZACIJA! Sta vi ljudi mislite ?? :) a usa cigani nacionalisticki!!
CESTITKE BOSNI. POZDRAV IZ SRBIJE SAMO NAPRED BOSNO TREBA DA SE VOLIMO A NE BIJEMO.
Sad ce Colakovic i ekipa raditi u fast foodu! Ali sto je najzalosnije opet cemo mi njih placati dok budu u penziji zbog svog NO-RADA! Treba takvim ljudima penziju na minimum!
LIKE
Najtragicnije je sto sad ovaj sasvim prirodan odgovor FIFE dio Srba i Hrvata smatra velikom ujdurmom protiv njih.Nemoze fasizacija proci u EU .Probudite se
AMIN!
EH EVO LIJEPIH VIJESTI E SAD CE UN I EZ DA PREPISU OD FIFE I UEFE I MI CEMO IMATI JEDNOG PREDSJEDNIKA I SAMO CE SE ZVATI BIHBEZ ENTITETA NAPOKON
Evo FIFA taman objavila imena, sve sami asovi!
Joj jesam prno kolje za oČi... O.o