Agent Vlado Borozan
0
Huntelaar smanjuje Džekinu cijenu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E GORDANE PUSI GA TI BALIJAMA ZNAS MALO GA PO JAJCA HA.
pipo ce da suti nakon derbija
Pa nije Dzeko konj..pa ko ponudi vise para da ga vodi.... STVARNO OVAJ SA-X JE POSTAO NAJSELJACKIJI I NAJNEPISMENIJI SAJT...... UZ POENTIRANJE I PLEJMEJKERE U FUDBALU DO TVRDNJI.... DA SU PROSJACI OPET NA POZICIJAMA.... BLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!
hahahahaha vazda cirkus sa ovim nasim baaliyama. nabije vam crnac dijamanta na racku!
Ma Dzeko ko ih ebe sviju. Vrati se ti nama u Zelju vidis da nas je krenulo. Povedi sa sobom i Misketa i Vedu ako hoce i Salihovic. Pa da krenemo u ligu sampiona na jesen.
Ne smanjuje niko Džekinu cijenu, samo ljudi pokušavaju, kao i bilo gdje u svijetu, \"prebiti cijenu\" i uključiiti Huntelaara u transfer. Pa i taj momak ima cijenu od 10-15 miliona, sve to ulazi u cijenu kupovine Džeke, neće sve pare od transfera Edina Džeke ići njemu. Volio bih da Džeko realizuje ovaj transfer.
zato bi tvoja mama dala i dzeki i huntelaru.
zeljo je sampon
\"Hoće li ili ne Edin Džeko...\" - e je8o vas clanak, sacekacemo pa cemo da vidimo...
@acmilan E zato se ti jaro ništa ni ne pitaš.
NEKA NAMA DŽEKSONIUSA!!! DŽEKSONIUS- ISTINSKI PROMOTOR BOSNE I HERCEGOVINE U SVIJETU, I NAJBOLJI NAPADAČ NA SVIJETU!
ja ne bi dao huntelara za džeku, nema šanse
www.tvsnimci.net
Sinoc mi je Dzeko zaMESANIO, Zeljo dobio Sirooog, P.i.t.a.r.i.i.i.i moji sad ste ..n.a.je..ba.l.i...Dzeko kaze g.u.z.o.v.e.. smo vam odrali...
To Dzeko lave, odmah mi je dan ljepsi kada procitam nesto o nasem dijamantu, hvala redakciji i krasnom novinaru na ovako ekskluzivnom clanku.