Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je uvijek neko zaljenje, ovi primaju go u 87oj, velez protiv borussije prima go u 90oj, sarajevu protiv uniteda nije priznat go kad je lopta presla liniju..
Plus Unitedov ho lopta išla vani i navijač je vratio nazad u igru.
Šta je sad čuj prije 39 godina
Od sjecanja se ne zivi. Osim u Bosni.
poslije ovoliko propustenih prilika naravno da je uslijedila kazna...ko je ovaj brko celavi igrac zelje....ima jedno 45 god
Čipe.
Pa juga je bila sila i ovo polufinale je ocekivano .
Pokojni Osim je napravio par gresaka, Skoro je trebao izaci vani i malo pojacati vezni red ili odbranu, pogledajte ko je lezerno izgubio loptu prije gola
Tada NK Hrvatski klub a danas FK ali srpski klub.
Ko da je prekjuče bilo.
Mali klubovi i žive u prošlosti i od prošlosti.
Mitomani!!
Najveci uspjeh od svih klubova iz Bosne i Hercegovine,drugi mogu samo da sanjaju,poslije Crvene Zvezde Zeljo je jedini klub sa Balkana koji je napravio veliki uspjeh,GOLEM SI ZELJEZNICARE 💪💪💙💙🔵⚪️
Polufinale Kupa UEFA 80-tih su igrali i Hajduk (protiv Tottenhama) i Radnički iz Niša (protiv Hamburga), Steaua prvak Evrope 1986, Dinamo osvojio Kup velesajamskih gradova (kasnije Kup UEFA) 1967, ... P.S. jel' Ćurić drugi gol dao iz ofsajd a?
Ja jos uvijek bolujem
Tuga GOLEMA, ko zna šta bi bilo u finalu i kolika je to prekretnica bila za klub. Vjerujem da bi stadion bio izgrađen a Željo bi se vinuo iznad prosjeka Jugoslovenske lige.
Gdje bi se bolan vinuo sta pricas ti 😂 Pa zeljo je 13 sezona igrao drugu ligu, samo 1 bio sampion juge, malo ga sreca posluzila u izvlacenjima i on bi se kao vinuo negdje. Joj preseravanja..
Dobili bi Real na penale.
To je bio Zeljo i fudbal to a ne ovi ,,manekeni,,igraju za grb a mole Boga da se tekma zavrsi i da na ,,,ladno pivo,,...
Nesto sto se nazalost vise nikad nece ponoviti od nekog kluba iz ove drzave.Prije se fudbal igrao iz ljubavi,danas se igra zbog para.Izgube utakmicu od gradskog rivala,a zatim odu na shishu i smiju se.Izgubio se osjecaj patriotizma prema drzavi,gradu,klubu..