Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje finale bi bilo Real Borussia
Finale: Bayern-Borussia Dortmund, Bayern uzima.
Ma u ovoj fazi sa ovakvim timovima šanse su po 25% svakome.
Nekako realno da finale bude Real - PSG ali ne bi me zacudilo i da bude njemacko finale sad je sve moguce. PSG je favorit protiv Borusije na papiru ali bice gusto. Reala volim najvise ali nece se naigrati protiv Bayerna to je sigurno. Tu je meni 50:50 sanse za prolaz.
Sada u ovoj fazi ne mozes nikoga otpisati ali eto prednost ide Realu jer ovo je njihovo takmicenje bukvalno ali ne bih ja otpisao Bayerna bez obzira na sve svabe su to uporni i nezgodni i nece se Realu biti lako sekunde. Nekako u finalu vec vidim PSG mada volim Borusiju ali misli da je PSG kvalitetniji dosta. Da ce biti ludilo bice. Cemo vidjeti.
Bajern prvak
Psg osvaja.
Ponavlja se Wembley 2013. ako Bog da
Promjene čega?
Kvota na kladionicama.
Evo prilike za PSG..
Zbunjen sam koliko je Real iscrpljeno i nejako djelovao sinoć. Čestitke njima za prolaz, ali trenutno djeluju ofanzivno najtanji među ove četiri ekipe, što je skoro nevjerovatno. 💛🖤💛
Znam samo da truhljavi bayern neće biti prvak 300000000 %
Ne znas ti nista, jucer si tvrdio da ce Bayern na TV gledati polufinale. Bolje ti je fataj se heklanja.
I ja igra Hary Kane 😂😂😂😂😂😂😂
Real - PSG finale sve ostalo je tuga za nogomet !!!
Real uzima 15 titulu , ili PSG prvu ...pa bayernu je ovo plafon , počet im se smijati sad ili je još rano hahahahahaha...
Hoćeš li naići ovamo ako slučajno osvoje titulu?
kladimo se na Dortmund zbog kvote :)
Bayern je bio otpisan i prije Arsenala pa hladno prodose, nista od vase matematike.
Možeš mislit koliko je arsenal loš kad te truhljavi bayern izbaci ....pa Real će da se igra