Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOS JEDNA IZGUBLJENA SEZONA
Dobar ovaj sponzorisani članak o HELL Boxingu. Kilometarski članak o ćelavim tikvama koje se šaketaju i mlate. O baletu ili nekoj dobroj izložbi dva i po pasusa i slika. 😊😂
Mislim da su sretni i navijaci Reala sto ostaje..
Requiem4aDream, zasto bi bili sretni, zbog sudija?! Xavi je u 2,5 godine kako vodi Barcelonu odigrao protiv Reala 12 utakmica i ima 6 pobjeda, jednu nerjesenu i 5 poraza, a da je sve bilo posteno vjerovatno bi imao i bolji skor. I da napomenem da vodi ekipu koja se trenutno sa budzetom ne moze porediti sa Realom. Moje misljenje je da su da ostavili jos godinu dok se Klopp ne vrati sa odmora.