Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj vam prijevoda Klixe, "državni advokat". Na nivou ste Nadrealista - "How yes no".
Bravo tako treba sa huliganima
U nas to novinari nazivaju "spektakl " i ohrabruju navijačke grupe i još dublje guraju fudbal u ruke huligana
kao dječak od 1971 god.sam išao na utakmice sve do unazad 5-6 god.jedan od razloga prestanka je pirotehnika jer kad ćujem topovski udar(bio sam u ARBiH)ne osjećam se dobro
Bravo tako se to radi a ovdje kod nas manijaci i hz iz žepe i foče gol mangupi
Tako se to radi. Kod nas nebi ovoliko dobio da je bacio bombu.
hofenhajm i navijaci :D dajte ljudi... uozbiljite se...
Navijaci i glupi postupci. Name a more iconic duo.. Treba mu 10 godina dati kad je glupan
pa kakvu je on petardu bacio . kao da je vezao 10 topovskih udara i odjednom eksplodirao ne bi bila ovolika steta sto je ovdje napisana na klixu.
pact, ma i nije petarda 100%, ali znas da su nasi novinari ograniceni!
Naravno da nije petarda.One se ne prave sa brizantnim eksplozivom.Ne smiju sadržavati metal niti krutu plastiku ili drvo.Vjerovatno je hajvan bacio neku napravu iz kućne radinosti.
Zanimanje: Navijač!
Povijedio jel ovo novinar ne zna r rec
Klix ima čudan bug. Napišeš komentar, on dobija lajkove, odeš na svoj profil da vidiš sve komentare i NEMA GA više tamo, a ni u komentarima, i više ne dobiva lajkove jer se ne prikazuje. Jedino ga možeš vidjeti ako si sačuvao direktni link na taj komentar. Ovo se dešava nasumično, jer neki komentari ostanu.
nije to bug, to je feature da komentatori ne mogu hraniti svoj ego lajkovima