Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasam za prijedlog pod rednim brojem 3 :))))
Anketa HOCE LI zeljeznicmar i ove sezone \"osvojiti\" titulu 1. nece jer vise nemaju nijaza da kupuje utakmice 2. hoce, jos uvijek imaju osima da naslijedi prljave poslove nijaza 3. ne znam, ne pratim nasu ligu a pogotovo NE zeljeznicmar Glasajte
Dusan Bajevic mostarski Srbin,najpoznatiji posle Santica.
Svi vi koji pišete pogrdno o Bajeviću,sram da vas bude.I još nac iju mu spominjete...Pravi čovjek uvijek,za uvijek.A što se tiče situacije u kojoj se našo,u svima koji ga grdite,bi g o v n o umrlo od straha,a on se poguro sa njima.
Ne može se nasloviti sa \"uletili\" jer nemaju krila. Mogu samo ući ili utrčati.
ODIN 08.08.2010. u 15:25 SILOVALI TE KAD SI BIO MALI ? ZATO I JESI MANIJAK ! !
kakav srbin ljudi,,pa on je sandzacki zet,,pravi sandzo ...
Mrze navijači AEK-a Bajevića, iako je on s njima osvajao titule. Napravio je ključnu grešku prije nekoliko godina - prešao je u Olimpijakos. Nakon toga, stvari su se promijenile. Prestali su ga zvati \"Princ\", s dobio je novi nadimak \"Žabac\". Sve u svemu - ne čudi me reakcija navijača.
oli neko da me nag_uzi ?? želim vaš tvrd nabrekli divlji mirišljavi krastavac u mojoj razvaljenoj čma_rini
Mene su silovali kad sam bio mali
OD SAD SAMO KORISTIM ODIN UMJESTO BORDO ODIN JER SU MI OVI MAJMUNI UKRALI NICK. PRAVI PITARI I HORDE ZLA NIKADA DRUGE NAVIJACE NE VRIJEDJAJE MOLIM VAS POSTUJTE TO.
MANIJACI - STJERAM VAM GA U USTA MAJCI
bordo odin, tačno sam znao da si ped_er slino!!!!!!!!!!!!!!!! dođi dođi tatici da ti svr_šim pa posle za mu_da da te objesim na neku džamiju ko jarca jarcu jedan
oli neko mi svrši usta ???
ON NIJE SRPSKI VEC BOSANSKI TRENER. ON IMA VEZE SA SRBIJOM ISTO KAO JA SA MALDIVIMA.