Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proud to be kur.., mamu ti vlašku!
e moji muslimančići jel vam to oni pale zastave po istambulu i tjeraju vas u prdekanu? što prije shvatite da se za običnog građanina turske šljivi za vas ko i za tamo nekog nigerijca il aboridžana bolje za vas. PROUD TO BE CROAT- na mala na na......
joj turci da su bili dobri za pesto godina stosu vladali srbijom moglisu sve srbe pretvorit u turke tako da vise nebi imali problema sa cetama,nego turci sve procockase zbog zena tako da ima srba sad porijeklom iz turske oni stosu crni nek se podvrgnu denka .
@grrrrr, nadam se da te ja necu vidjeti sa turskom zastavom, jer ces je pojesti na licu mjesta. Inace dolazim u Zenicu.
Hrvati a vjerujem i Srbi nikada neće navijati protiv BiH... ili da pojednostavnim ne zanimate nas 1%, a dok vi sve činite i navijate kontra... mislim da je pametnome dosta da izčita iz ovoga komentara sve... pozdrav svima.
evo za tircina jedan komentar: jarane ti kad odes u Tursku kao sto i BH prvaoslavci odu u Srbiju i Katolicic u Hrvatsku, postoji samo jedno.... vi ste za njih Bosanac i druge ne postoji
Grrr JEBI SE ADO KRETENU JEDAN ZENICKI!! JA cu donijeti zastavu pa zapali ako smijes jebem ti kralja!!!! Nemogu da vjerujem jebote, ljudi nas pobijede i odmah se napalili ko stoka!
A boli ona stvar Turce vas...Vi ste njima isti ko ostale islamske zemlje.Ajde napisi sta su to turci tako veliko napravili za vas, a hr vam prvi susjed i 60%(mislim samo na BOŠNJAKE) vas ljetuje u hr... Kad ce to odvajanje Hercegovine od Bosne i treci entitet samo je pocetak PA OBJESITE TURSKU ZASTAVU IZNAD KREVETA,ONI VASE DRZE NA GLAVI,HAHAHAHAHAHA
sta_god Ako ne kontas drzavljanstvo mi je hr pa tako i putovnica.Normalno buduci da imam dva drzavljanstva mogu birat ciju cu putovnicu imat i izabrao sam hr zbog schengenske liste I VIZA..Procitaj malo i raspitaj se sta ti sve omogucuje drzavljanstvo neke zemlje,radit ,zivjet tamo...
Ne kontam, a niste li vi nosali majice turske ne tako davno. Hhahaha joj levata i sad vas nalupali hahahaha.
U cemu je problem pa pobijedili smo kako god okrenes, ha Turska ha BiH, zar ne ? Hahahha, nema stoki pameti do palije po ustima.
samo da kazem ja ako vidim zastavu tursku na bosanskoj strani u zenici ja cu prvi da je zapalim..........turci su ista govna kao srbi....sve su buuuu govorili kad je nasa himna bila.....isto kosto sam reko hrvatima i srbima ako se osjecate ko turci mrs tamo u tursku onda....OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA
pa sta ima veze sto smo izgubili, a huligani su huligani. ni srbe ni hrvate niko na svijetu ne voli. pa sta ima veze. znaju to i zive s tim. uostalom svugdje ima i dobrih i losih ljudi. zato se treba druziti sa dobrim i ne obracati paznju na lose. a navijacu za koga mi je cejf. kad mogu za brazil mogu i za tursku. za srbiju i hrvatsku necu iz principa.
A jebo huligane koji prave probleme i treba im tako! Kod nas sve porazbijase po gradovima pa zato nam je sve u kurcu! Sad ce svu stetu i nepostivanje pravila platiti 3x vise i to je prava drzava, kurac ces doci pa da radis sta ti je volja i prodjes nekaznjemo!
NEMOJTE ZAJEBAVAT! Izgubili smo regularno i sta sad! Dzeko zabio i nama i njima gol i ko nam je kriv! Turska je prijateljska zemlja i vise od toga! Nemojte srat vise!!!