Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željo ne može a Sarajevo ne zna...
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
ovo ti je vico doskorašnji drug bordo njaja i komunista iz mostara jednim metkom dva zece rokno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj Sivac odradio dobar posao. Kakav je sudija koji na 24 prekrsaja da 11 kartona. Bukvalno svaki drugi prekrsaj je karton. To nije dobro sudjenje.
hahahahahah
Irfan Peljto : Odlucio sam da utakmica zavrsi nerjeseno, svirao sam sve sto je bio i sto nije bio faul. Nesto mi ovo p
Tekst mrtvog pitara, s dva grama mozga. Hajde dva igrača, još i penal im trebao svirati. Koji nezahvalni iddioti.
De se vi ostavite sporta, pišite o krnjeuši i primitivkama iz srbije…
8 kartona za Sarajevo direktno od Vice naredba..al dzaba vam..sudija ovaj Sivac je za haga..tolika neznalica a sudi redovno..samo u BiH..
Treba se (ne)ministar Magoda ukljuciti (ponijeti produzni kabal da se prikljuci),i reci da vise nista nece biti isto jer ce se SADA MAGODA PITATI U BIH FUDBALU. Jeftini populizam...
Evo vec treci put gledam snimak! Zeljo je sveukupno presao centar 5 puta!?!? Na svom domacem terenu 1(jedan) sut u okvir gola!?!? Ukupno zeljo igrao 19 min. Sta li je radio ostali vrijeme, valjanje igraca,zadrzavanje lopte narocito golmana! Strasno, komsije, bez uvrede, stvarno niste za premijer lige! Priznam da bih volio da ostanete, ali po ovoj igri i ovoj filozofiji igre( udare, gurni, zadrzi, odbij loptu...) tesko se moze izboriti opstanak.
Konju marke dorat, da ste vi igrali bez dva igrača Željo bi vas nakanto.
Nogomet na zavidnom nivou :)
Lakrdija od lige.
nako odigrati protiv tuzla city 5 komada uvaliti i onda te iste igrace staviti na klupu nezz,i imas dva igraca vise a igras sa 4 stopera nije da rozmar ne zna neo sinoc nije zelio dobiti zelju zbog cega dali mu je ko naredio nezz sa onim igracima samo slucajno gol mozes dati,oliveira andjusic hasic na klupi poceli
Pa eto usli su u drugom poluvremenu, pa nista. A sta reci za Želju...Prije mjesec vam je puko tricu a sinoc jedan sut po golu.
nije isto poceti tekmu i uci u drugom poluvremenu,upravu je ,da su poceli sa standardnim sastavom ko protiv tuzle bi li bi zelju peterda bi bila,ovo sinoc smrdi skroz,ne treba pratiti ovu ligu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da se trebaju uvesti negativni bodovi, jer ovo sinoć je bila patnja dva tima za gledati. Na ovakve tekme treba klubovima oduzimati bodove, a ljudima koji su otišli na tekmu vratiti pare ili dati neki popust za neku od sljedećih tekmi. Uzaš od derbija!
Ukinuti oba kluba sa ovakvom organizacijom, hitnim dekretom!Protjerati kvazi ulagace i kriminalizovane direktore “Javnih (aha)” preduzeca.Pustiti juniore da igraju.Zelji ce odlicno doci druga liga da se davranise, Sarajevu sa ovom nomenklaturom nema pomoci….
1 šut u okvir gola i dva crvena kartona. :-D
Ne pamtim derbi na grbavici sa ovakvim katastrofalnim brojkam za zelju! Zeljo:Sarajevo= udarci na gol 1:6; igra: 19:31min...itd, itd. Zeljo je na svojoj grbavici imao efektivne igre 19 min.!?!?!?
sa dva crvena mozda ti to nesto govori ?¿
Penal nije jer je u padu i mora se docekati na ruku,naucite pravila i ne lupajte...
Ovo se svugdje sudi kao penal!
Znao je Peljto da se mora Zeljkanu stimati pa nije htio da gubi obraz kao ovaj Sivac...ovaj Sivac nije ni za kantonale lige..znaci lik obicna neznalica-programiran bio da zavrsi nerjeseno..
A sta da je catakovic zabio gol glavom pred kraj utakmice,da je buljubasicev sut nakon odbitka usao u gol da je kod kornera lopta usla u gol,imali ste igraca vise i sami ste krivi sto to niste iskoristili nije sivac stajao na golu i branio nit je stajao u bloku kod vasih suteva