Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja sam ovo slušo na BM radio ima najmanje mjesec dana!!!!
zbog tog poznavanja jezika je popio šamar od spahe
Bosanac svaka cast :)
Marko Marine N A P U Š I i se K A R I N E
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=f98b291f21f65c0cb1fe0bce3e49857e money, money, money
CITAOCI , SAMO DA VAM SE IZVINEM ZBOG PONASANJA MOG MALOG. SAM SEBE ZOVE AKADEMIK. MOLIM VAS IMAJTE RAZUMIJEVANJA! RADI SI O OSOBI ZAOSTALOJ U RAZVOJU. NIJE NI CUDO JER SAM GA PRAVIO NA BRZINU. BOLJE RECENO SKLEPO SAM GA U STALI DOK MU JE MAMA MUZLA KOZE. MAMA MU JE VOLILA ZGUZA PA JE TAKO NAPRAVLJEN. IZVINITE LJUDI DAO SAM SVE OD SEBE ALI ON I DALJE GROKCE..... izvinite , imajte razummijevanja GRESKE SE SVIMA MOGU DOGODITI.
ma tace on mi imamo ekipu tace nama iko
ma koji ces k.u.rac igrat za BIH i ja bi igro za Njemacku,a ne za BIH samo problemi
imamo mi odje takvih ko njega i Ibrahimovica za bacat, jedino ako mogu Sljive brat...
bravo momčino, vidi se da si neopterećen nacionalno i u bilo kom drugom pogledu. želim ti svu sreću u karijeru! bilo bi dobro kad bi igrao za BiH, ali ako te nisu zvali, a uz to Njemačka ti je sve dala, mislim da si pošteno odabrao.
Cisto nas zaboli ona stvar gdje ce i za koga ce ovaj prco igrati.Za BIH nece jer imamo boljih od njega.
DAVNO U AVAZU PISALO, KASNITE MJESEC I VISE SHALOM-X-ovci
Marin je uvijek bilo Hrvatsko ime i prezime ...
U školi nisam imao nikakvih problema zbog toga što nisam Nijemac....provala mjeseca, uzi izbor za provalu godine.
sale19 07.07.2010. u 21:28 i svabo zna da bosanski ne postoji hahaha \" JESTE, JESTE, ALI ZNA DA NI SRPSKI NE POSTOJI... POSTOJI NAŠ JEZIK.... FINO MARIN KAŽE