Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni on pojma nema sa fudbalom, mada danasnja odbrana je isto nidje veze, Nadrevic i Kung-fu Pandza. Ja se pitam gdje je Vule Trivunovic??? Pa on je bio za 2 klase bolji od ovih spomenutih.
Hehehehe (.)(.) ma sta on zna sta je stepen, mozda je konto celzijusa. tesko je sakrit da si glup :-) ...just go out there and give 110% .... :-)
Nino, pusti papke nek pasu travu, a ti si nama uvijek dobrodošao u Reprezentaciju, jer si svaku tekmu igro sa 140% maximuma. Nisi ni nalik na npr. jednog Salihamiđića koji je još dugo, dugo mogao igrati za Repku i pridonijeti svojoj rodnoj grudi bez koje ne bi nio postojo... ... AH, kad se samo sjetim kako je Salihamidžić (i njemu slični šminkeri i jebivjetri) LETIO PO TERENU kad igra za Bayern, a kako se KILAVIO kad je igro za Repku.... Nama ne trebaju šminkeri, i baš nas briga šta ko misli o Repki od igrača, nama trebaju fudbaleri koji GORE na terenu, a rezultat... rezultat će uvijek biti dobar uz Božiju pomoć. Milenkoviću, HVALA ti i na ovome što si do sada uradio za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Takvi kao Nino nam i ne trebaju, nikada!!!
Joj kakvo sranje od izjave, molio je Boga da ga Ciro pozove i kad je shvatio da nikad nece dobiti poziv, sad k\'o fol on nece da igra za repku! Uostalom covijek iz Subotice koji sa Bosnom nema apsolutno nista, pristao da igra za repku jer ga iz Srbije nisu zvali, i on da prica o BH fudbalu, koji je igrajuci za Sarajevo, vise vremena provodio po kafanama nego trenirajuci...
Hoceli tim idiotima iz F/N Saveza ikada doci iz guzice u glavu.
ninoslave, trebamo te!!! puno pozdrava i svako dobro zeli ti drustvo iz prijedora prijedor - pride of bosnia
Ma Ninoslave ne trebas nam
kakav karakter covjek ima, igra za pšččććžž, ili tako nest se klub zove...heheh
Sve naj naj, Ninoslav Milenkovic je CAR I POO!!! Svako dobro Ninoslave zele ti sve patriote BiH ;)
Frajer Veze nema
Sve je ovo istina sto on kaze, al je istina i to da mu Dominkovic, Colakovic & Co. nisu smetali kad je kroz reprezentaciju nastojao prodati se u inostranstvo... Tada se odazivo na sva moguca okupljanja i nista mu nije smetalo... Slicna situacija je i sa Papcem... Oni su sad \"igraci\", sta oni sad imaju igrati za BiH? Ej,moji momci,Baljic je bio igrac Reala iz Madrida,ali se svaki put odazvao... Zalosno je kako ova drzava svima sluzi samo za licnu promociju!!!
kakav as! prava je steta sto ovakva fudbalska gromada nece da igra za reprezentaciju jedne i jedine. uvijek cemo se sjecati njegovih briljantnih poteza. al` u qrcu.
@Akademik, odlicna furka, PRIRODNA DRZAVA :) A ti kopitaru iz okoline Bijeljine bi trebo znat da je Ninoslav Milenkovic PRAVI SRBIN 100% iz Srbije, a ne ko ti glupi Bosanceros koji misli da je Srbijanac!
HEJ RAJA ČITAJTE OVOG GLUPANDERA, CITIRAM: ...\" Srbin-iz-BN 13.03.2009. u 14:22 Sramota sto si ikada srpski izdajnice igrao za vestacku tvorevinu. \" IIII??? PRIMJEĆUJETE, ZAR NE?! NAIME, PITANJE ZA GORE CITIRANOG GLUPSONA GLASI: IZVINI BURAZERU, KAŽEŠ DA JE BOSNA I HERCEGOVINA \"VJEŠTAČKA TVOREVINA\", PA BIH TE PRIUPITO GDJE TO NA OVOM SVIJETU POSTOJI \"PRIRODNA\" DRŽAVA I KAKO SE TAJ \"USJEV\" UZGAJA?? AAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!! ;-) :-D :-D