Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smatram da bi stipe mesic trebao preuzeti mjesto selektora
jarane smrtovnica ti viri iz džepa idi spavaj,ima ko da vodi Bosnu, Zna se Barbarez
Ljupko Petrović - selektor Sergej Barbarez i Dino Đurbuzović - pomoćnici Enver Marić - trener golmana idealno
Ljupko je trener, a ne srbin.
koje ste vi budale..PA sta ako je srbin ili hrvat..Vama je bitno nek je on bosanac..a sad koga k***c boli sto on nema pojma o vodjenju neke repke...
jaooo...koji ste vi mentoli...ja petrovica nebih uzeo samo zato sto trenira staru skolu fudbala...inace me boli k...da li bi antic bio hrvat ili bosanac ili sta god vec...vazno je samo da reprezentacija bude na nivou!
I tinks det Blaz is best, I tinks hi d best trener, hi veri gud : ))) Eeee kamo srece da vecina razmislja ko ovaj Bosanac a ne ko ovaj taliban Abu Hamza ( pazi mu nadimka, praaaavi bosanski).
samo Stepanović,radio u nemačkoj,vrlo cenjen,njegove ekipe su davele po pet golova,istina je da su primale po četri gola ali igra se za gol više,čovek je pozitivan i uklopio bi dobro ove naše nemce
ma kakav on,nije imao uspeh od 91,svugde dobijo otkaze,ne poseduje harizmu kao stepanović
Zar nije bolji Sir Alex Ferguson :D
Ocemo Murinja XD
Cuj Petrovica bogami zna nabrojati 2 potencijalna igraca. Njemu nije vazna plata jer ce ga finansirati Laktasenko. Moj Petrovicu valjda smo naucili onu staru poslovicu\"Nevjeruj vlahu.\" Buduci trener mora biti prije svega patriota BiH. Kazes rodjen u BiH .Pa mnogi su rodjeni u BiH kao Plavsicka, Laktasenko ,Mladic Tihi i ostala bratija. Vidis nije to jedini uslov.
ljudi moji pa zar vi ne vidite sta su problemi kod nas.prvo mi imamo jako dobru ekipu normalno je moze voditi svaki trener,ali tu je problem broj 1-za 5000 eura nece doci dobar trener,broj2-sergej mora doci on je ljubimac citave bosne i njemacke-mozda na pocetku kao pomocnik.broj3-sasa papac mora da se vrati,takav igrac nam je falio.broj4-najvaznije,ako su svi protiv saveza onda je racun lak,reprezentativci moraju to sami odluciti.to je vrlo lako samo sa jednim pitanjem:sevez napolje ili mi nismo vise na raspolaganju.i za kraj koji trener od ovi igraca ne moze napraviti dobru ekipu, to je slab trener.hasagic-begovic-spahic-milenkovic-jahic-rahimic-bajramovic-nadarevic-salihovic-medunjanin-pjanic-misimovic-vladavic-muslimovic-ibisevic-ibricic-zec-dzeko-seferovic itd.ja sam za mateusa-ali financije?pozdrav
Iako sam odrastao u SFRJ i cijeli zivot istinski mrzio ZvIJezdu i navijao protiv njih u polufinalu i finalu 1991, ne bih imao nista protiv dolaska Ljupka Petrovica, jedino me brine to sto neki iz Srbije misle da ga je vrijeme pregazilo...koliko mu je godina?
Ima li ovdje iko normalan ? Ljupko Petrovic je strasan trener, disciplina mu je vrlina, njega treba odmah zakaparisati. Iskustvo, disciplina, to su otprilike dvije stvari koje nasim sjajnim nogometasima trebaju.