Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakve veze momak ima sa nama ako je rodžen u Njemaćkoj a roditelji iz Crne gore,šta je pisac htio reći🤨
Momak je bošnjak iz crne gore
pa kako iz Žepča ili Gruda igra za Hrvatsku, iz Prijedora ili Brčkog za Srbiju a ovaj ne bi mogao za BiH
prije da je novi Ibrahimović
Šta ovo znači ako je dečko musliman iz ex Yu mora igrati za BiH?
Ma nema.. gori halaa..
Možda ga pozovu poput Ibre, hoću reći neka opet razvale sve što mogu
Aj se ti sine odluci izmedju Crne Gore il Njemacke. Sa Bosnom imas umjetnu vezu od 92' isto ko i Dejan Lovren sa Hrvatskom ili Vladan Kovacevic sa Srbijom. Kad Kemo iz Splita bude Hrvat musliman, a Anto iz Viteza Bosanac katolik onda cemo naprijed. Dotad smo samo balkanske ka4ine
Cuj novi Dzeko, a lik Njemac. Kad cete se vi novinarski opametit moj klixe. Nikad
Nek igra za Crnu Goru, dosta je otimanja talenata radi koristi desetorice guzonja u savezu.
nisu svi muslimani bosnjaci. nisu svi muslimani prihvatili to nesto sklepano i nametnuto na brazka pred rat tipa bosnjaci i ljiljani. samo sda fanatici zatucani. to najveci kao fol muslimani koji se kunu u hriscanski simbol. koji je to absurd. ali vi ste toliko glupi da i sami to nevidite.
Igraj sine za Njemacku, ne budi lud.
neka samo pogleda sta misimovic i vico uradise Ahmedhodzicu.. igaj sine za švabe
Novi Hans.
Bosnjo je stvarno jedan veliki vic 😂. Cuj Bosnjo komentarise sta ovaj momak ima sa BiH a kad Luka Jovic i Ivan Rakitic igraju za SRB i HR onda je to Bosnji sasvim normalno.
Nije normalno nikom, ali zaboravljas da isto tako nekog boli spolovilo ko za koga igra. Ustaj, lezi, jedi, yebi.
I mene takodje zaboli ali kazem ako srbin i hrvat iz BiH imaju neki osjecaj prema srbiji i hrvatskoj zasto bosnjak iz tih zemalja ne smije imati osjecaj prema Bosni?
Nije budala da igra za BiH,
I sve ovo pročita a on pola švabo pola Crnogorac,,pa otkud sad Bosna
Ma sta ce nam imamo irfana hadzica
18 godina a vrijedi 1 milion. Jos on nikakav potencijal nije.
Decko je osnova mlade reprezentacije Njemacke, igra svaku utakmicu i zabija golove, nije lid da dodje na Balkan… samo nastavi Dzenane i veliki pozdrav Iz Sarajeva uz zelje za dobro zdravlje srecu i uspjeh