Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad gledaj kako se oteze vrijeme cim neko dobije taj plavi karton na 10 minuta? Ima citav tim da se valja 10 minuta dok se doticni ne vrati u igru. Sudije jedva sude kako treba u vezi zutih i crvenih kartona, svaki drugi je greska - e sad im treba i ovo dodati da budu jos gori. Mjenjaju ova pravila al meni se cini da je ovo mic-po-mic priprema da se uvedu i time-outi i da nam onda mogu lagano servirati mora reklama kao u kosarci, itd. Fuj.
druga varijanta je ne dorecena. Zamjena za golmana sa golmanom dovodi do situacije da bi jedan igrac morao izaci napolje. Kazna nije samo da golman mora da odsjedi nego i da se ujedno i tim kazni zato sto bi u tih 10 minuta imali igraca manje. znaci 10 protiv 11
Plavi karton... ko da su lgbtiq u fifi jos nam treba rozi i ljubicasti karton
samo su olaksali sa stimanjem tekmi sa ovim plavim kartonom
Ovo bi samo valjalo da igrač dobije u slučaju suprostavljanja sudiji a da nije upravu
Koja glupost, Gigovic ce samo nositi plavi i crveni karton, tako da protivnik Borca stalno bude sa igračem do dva manje.
Ni tekst sa engleskog ne znate prevesti. Nece praviti izmjenu golman - golman. Nego bi morala biti dvostruka izmjena. Prva igrac - golman da bi pravi golman branio i druga: golman koji je dobio plavi karton - igrac, da ne bi bila dva golmana na terenu. Kad vec ne znate engleski onda malo logike ne.bi bilo lose ukljuciti prije objave nebuloza
pa ovim debilima sa klixa nije ni bitno da li ce neko da cita tekst, nego samo eto nek ima nek se nesto objavi
Ali zato su dobili Emelu 😁
Jeste li vi to dobro preveli. Obje varijante dodju na isto. Sta kad napravi izmjenu ? Ko ce van na 10 minuta ?