Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momci za organizaciju kao i rahmetli dzildi sto je branio ovaj grad pravi je zlatni ljiljan, rivalitet da ali mrznja ne da zatreba opet bi za ovaj grad i drzavu zajedno stali, papke sto dolaze sa strane pa nas zavadjaju trebamo i vi i mi zanemariti jos jednom RESPEKT zeljovci i da ABD zajedno prodjemo dalje u evropi jer smo (oba tima) ponos ovog grada.... a sad papci navalite sa pljuvanjem
Svaka čast komšije! Da se nikada ne zaborave istinski heroji i legende ovoga grada! I mi svake godine organizujemo memorijalni turnir u znak sjećanja na Želimira Vidovića Kelija, tragično nastradale legende FK Sarajeva tokom agresije na BiH. Neka je svim nastradalim legendama ovoga grada i države vječni rahmet i slava! A na nama je da ih čuvamo od zaborava.
u svemu se slazem sa tobom,ali kakve veze imaju \"papci sto dolaze sa strane\" ?
Sarajevo, Zeljeznicar,Celik,Sloboda,Velz - Pitar il Manijak,Robijas,Fukara,Rodjeni Sasvim je svejedno Svi Smo mi Bosanci i Hercegovci ! Tri nacije , tri vjere jedna Drzava! Jedna si jedina moja domovina!
Neka mu je vjecni rahmet,bio je ljudina prava.. Hvala komsije za korektne komentare,kad covjek razmisli ista smo raja,steta je mrziti se.
\"Kotizacija za turnir iznosila je 25 KM, a sav prihod od turnira bit će uplaćen porodici rahmetli Đilde. \" Došli Mancester, Barca, Real, Milan, Bayer i uplatili po 25 KM da igraju turnir. Pa citaj malo, skontaj. Igraju raja obicna, skupe se, uplate 25 KM i igraju turnir, a tepare idu porodici Đilde. Mozak je cudo. Otis\'o si Đilda, odtala je tuga, vjecno ce te voljeti Manijaci s Juga!!!
ZASTO PRVI TIM NE ODIGRA UTAKMICU U NJEGOVU CAST I PRILOG DA PORODICI TO BI BIO PRAVI GEST ZAHVALNOSTI A NE PROSIPATI SUPLJU \"BIO JE DOBAR\"...ZUJO NE VIDI SVOJ INTERES...BRUKA I SRAMOTA
Pa sto niste napisali koje ekipe ucestvuju bas me interesuje???
Navijac sam Sarajeva i nisam upoznao Đildu,ali kazu da je ljudina bio... Sve najbolje
moj komentar brišete a puštate da nas vrijeđaju,isti ste ko i oni!!!
GDJE SU UREDNICI DA BRISU UVRIJEDLJIVE KOMENTARE, MA ME VAM SE NA JE BE MO !!!!!
Sve najbolje Zlatnim ljiljanima! Dobra organizacija.
Kamo srece da se svaki dan po jedno hiljadu ovakvih turnira odrzava sirom 24% dzamahirije!
jel to neki sjedeci odbojkas??
život ču dati, al\' tebe ne dam!