Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo raja s bistrika ne moze raditi, jer ode lopta niz brdo ako malo jace udare
sto bi tebe volio vidjeti sa balonom...
Sta ce duro ja mu kroz noge probacivo!
@poserboy bravo majstore u pravu si,takav ti je narod kod nas
svaka cast majstoru a hejteri sisajte
Pa ovaj može radit u cirkusu kao kloWn, da žonglira do preksutra. Dobro žonglira što jes jes. Žongliraš moj žongliraš svoj, ha ja...
Slobodno ti \"ssss\" stavi \"cccc\" , jer znamo šta to predstavlja. Još nisi prežalio nezavisnost Kosova. ccc ... Sjedi i plači pred ogledalom - nismo mi krivi što đeneralu ne daju loptu u pritvorskoj jedinici da i on malo žonglira (kad mu naravno promjene pelene). šmrc šmrc BiH 4EVA
oni svezu loptu za drvoi igraju fudbala, jer ako je ne bih svezali ode sve u pm :D
dajte mu pasos nek zaigra za nasu repku
E to samo u Srbiji ima.
nemoj ba sa tornja, dosta nam je jedan svjedok xD
sta covek radi sa fudbaljska ljopta :D sigurno jede puno kospic
Liku svaka cast ! ! ! !
Svaka cast momku, a ovaj novinar koji ne razlikuje Ronalda i Ronaldinha treba da se popne na Avaz i da skoci
vidim ti se ono razumijes u fudbal al\' BAS :) kakve veze ima sto ima ovakve noge, ako ovo smatras cackalicama i ako se ne moze postati dobar fudbaler sa ovakvim tjelesnim atributima, sta onda kazes za Neymara ? ..... pozz P.S. ako (ne)znas o kome govorim, mozes pogledati na nekim web pretrazivacima ;)
ovo za cirkusa dobro fudbala nije vidilo
Ima Mladić bolji trik. Toliko su mu u zatvoru bulju razvukli kažu može uvuć loptu na shu.pak i ispljunut je na usta - pricaju u Sheveningenu. Triku ga naucio Krstić, on je to prvi u Engleskoj u zatvoru proguro- isprva nije mogo pa zamoliojednog od crnja što ga redovno rezbari da ga malo proširi i odmah uspio!