Izvučeni parovi baraža
0
Portugal sljedeća prepreka selekcije BiH
Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naderace vas Portugal ko konje :D jer bOSNA nikakav tim nema... poz iz Republike Srpske
Bravo Portugalci. Pokazali ste kako se igra fudbal ovim (ne znam kako da ih nazovem, Muslimanima, Bosancima ili Bosnjacima, menjaju naziv svakih nekoliko godina). Hehehe
IDEMO PORTUGAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL POBJEDI BOSNU SAM 7:0 PORTUGALLLLL
za @ Ante - Svaka ti cast Ante, kad si ljudina reci sto ti treba, sta Tuzla moze za tebe uraditi. Pa malo je takvih koji navijaju i za Hrvatsku i za BiH. Da bogda Hrvatska bila svjetski prvak u nogometu.
oj sMrdi i podli \'rvatici, naka.rindzam vam se keve podle i zavidne!! a @hercegovcu je.bem sve zivo i mrtvo od postanka do najmladjeg u familiji.
Samo jos nesto za ove koji podcjenuju Portugal, 4. sa proslog SP-a. Izbacili Engleze, Holandiju, itd. I nemojte se zvaravati rezultatima, u kvalifikacijama, ovo su drugacije utakmice, ovdje se daje 100% , u grupi kiksas pa se vadis, ovdje ne. Evo da vidim kako ce Irska izbaciti Francuze? Skoro pa nemoguce. Tako da ce nama biti jako tesko, ali mozemo, pogotovo ako povreda na CR bude ostavila traga!!
Sta vam je ljudi, prije bi Ruse nego Portugal?? CR7 vrijedi ko cijela Ruska liga i reprzentacija zajedno. Ako bude 100% fit da vidim ko ce ga cuvati??? U Engleskoj je igrao fantasticno pored sjajnih odbrambenih igraca tamo a u Spaniji prolazi kao kroz sir. U ovim utakmicama bas to moze doci do izrazaja, bljesak pojedinca. A on je daleko najbolji priznali vi to ili ne pogotovo Messiljubci. Jos ako nam bude golman branio kao protiv Spanije, belaj. I Spanija nas nije uopste nadigrala, da smo zamjenli golmane vidio bih rezultat. Ali jedva cekam Asmira na golu, on je prava klasa. Ali ipak mislim da mozemo proci , samo ako nas sudije kao obicno ne uniste.
portugal-pih 5:0
poderat ce nas portugal isto ko spanija.
samo igrat na skok i bice ok a i treba malo silovati loptu kao italjani i 100% idemo:)) PORTUGAL-BIH 1:2 BIH-PORTUGAL 1:0
oj boze ,valja nam ispast,dzeko imaj milosti
Prolazimo sigurno ako bude ova taktika: 1. bismilla da portugalci nemaju svoje dane 14. i 18. 2. dova da se c. ronaldo ne oporavi 3. hutba da nam odbrana bude 200% sigurnija 4. da imam iz Gluhe Bukovice za vrijeme utakmice zabavlja djecu portugalskih igraca i na kraju: da Portugalcima put u Zenicu organizuje Rijaset k\'o sto organizuje put na hadz. U tom slucaju nema sumnje da pobjedjujemo.
S bismiletom i blagoslovom nebeskih sila i da nam odbrana dode malo sebi
pricajte sta hocete po meni najlaksi protivnik i imamo velike sanse da prodemo, ako damo maksimum
http://tm87-breza.com.ba/