BiH - Španija 2-5
0
Pouka u pravo vrijeme
Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ s.u.l.k.: a u sMrdiji se broji: 1,2,3,4,5, HOLANDIJA, 8,9... hahahhahaha.. pa mamu ti jadovansku zar si zaboravio da ste vi rekorderi? buahahahahahaha
ova me utakmica toliko i neintersuje da nemisli neko evo kuka na 5 golova, vec sad ako Ciro nesto ne uradi prije baraz utakmice u vezi odbrane (a vidite ko nas sve moze zapasti) bojim se da nebude kantanja kao sa spancima!
Ja znam samo jedno ,Ibišević je jako puno kikso u ne samo u ovoj nego i drugim utakmicama, ja se samo nadam da će Zlatan moći zaigrati na baražu jer bez njega smo puno oslabljeni .
Halo ba ljudi...Jel mislite da je ovo realan odnos snaga:).Ovo je Ćirina zvrčka za baraž...9(DEVET)ljudi je bilo opterećeno kartonima,što znači da su igrali sa cirka50%snage i htijenja.I kao takvi su uspjeli zabiti 2 gola,a to španiji niko nije uspio u našoj grupi,ako se ne varam.Bolje izgubiti sad nego u baražu.ĆIRO ZNA ŠTA RADI-NO SIKIRIKI.
Kako ste svi jadni. Kad su pobjedjivali bilis u vam dobri, i ciro, i dzeko, i supic a sad pljujete. Niste zasluzili da imte reprezentaciju! Momci samo naprijed! A novinari nemojste naseg Misketa zaboravljati. da nije njega, ko bi Dzeki loptu nabacio:)
.......... preseravanje. \"Da smo mi dali go u prvih 10 minuta, sve bi bilo drugacije\"..... Jedan od glupih i neobrazovanih komentara na ovom postu. Pa ako cemo tako, da smo mi njima dali 5 golova, a oni nama samo 2, mi bi pobjedili utakmicu. Digli ste u nebesa ekipu koja ima 4 igraca koja stvarno vrijede nesto, sto ni slucajno ne znaci da su uigrani zajedno, nego samo da imaju individualne kvalitete. Mi smo srednja zalost od ekipe koja je primila 5555555555555555555555555555555555555 golova od drugog sastava Spanije!!!!!!!!!!!! 5 golova se smatra opste deranje guzova po svim svjetskim standardima (osim Bosanskim naravno)........................
Kakav danak neiskustvu...necete vi ni blizu afrike jaruge moje...
od onog supica bolje da smo jedan stub od metar i 90 podigli vece su sanse da bi ga pogodio nego sto bi on odbranio. Bgm steta sto nije branio Asmir ili Kenan al et sta je tu je.
Jezik za zube! Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!
ja sam jos ranije kazao da treba podrzat nasu A repku na celu sa Fatihom Terimom ,a ne ove vlahe koji ce nam samo glavobolje davat BIH4EVER!!!
kakve srece bolan spanci su nas raskidali u komade nemamo pojma igrat....i iskreno mislim da necemo otici na svjesko prvenstvo.....samo naprijed furija
Poznato je da imamo problema u odbrani. Gube se lopte olako... A srklet me pocne hvatat kad vidim kad odbrambeni igrac uzme loptu i nabija je prema protivnickom golu. Bez ideje, samo da nije kod njega.
bih je klasa a klasa ti je i mamica v.laska. ;)
Dajte, molim vas, pa nismo baš toliko bili loši. Zaboravljate činjenicu da nam je odbrana prvenstveno imala zadatak da se izvuče bez kartona. Uspjeli su i svaka čast. Realno, naša najslabija karika jeste Supić, taj brate nema žive veze. Kakav je to golman kojem treba da se potrefi \"dobar dan\" pa da skine koji udarac na gol. Mislim, budimo realni, kad golmanu prođe lopta bukvalno između nogu - adios amigo, vidimo se nikada. A možda ni tad. Asmira staviti za standardnu 1!
PORAZ U PRAVO VRIJEME POLETILI SMO I TO DOBRO , NAJVAZNIJE JE DA NIJE BILO KARTONA IGRA JE BILA U GRCU BEZ AGRESIVNOSTI A PROTIV SPANACA MORAS DATI 200% A NE 50 ...SVE U SVEMU DOBRO JE NEVAZNA TEKMA ...I NEK SMO VIDJELI KAKO IGRAJU TOP REPKE ...SRETNO NAM U BARAZU I PUNO VISE KONCENTRACIJE...