Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik Haalanda u dvije utakmice stavio u džep. Kod gola DeBruyne nije mogao ništa jer ga je lopta doslovno pogodila. Pokušao je da je izbije ali nije uspio. Ridiger je odigrao obje utakmice za visoku ocijenu i na kraju kao nagradu pogodio odlučujući penal.
Rudiger je klasa u procjeni
Modric mu rekao!
To mu garant Luka rekao, ali nije on htio da pokaže.
Lenjin legenda.
Mislim da bi precizniji naslov bio KLJUCNOG ODBRANJENOG PENALA, a ne promasenog penala !
Joj i mene to zivcira nenormalno. Valjda je promaseno ako golman nema nikakvog utjecaja.
Modric mu sapnuo gdje ce pucati, jer pretezno zna
Rudiger i Kovacic su skupa igrali u Chealea-u dugo, tamo su bili ko prst i nokat
Koja glupost, slučajno pogodio stranu u koju će pucati!
Vidi se da si strucnjak. Golmani, pogotovo vrhunski , od samog kretanja igraca posmatraju polozaj tijela. Puno utjece da li suta lijevom ili desnom. I u vecini slucajeva pogode stranu. Savrsen sut u malu mrezicu ili gornji ugao se ne brane pa da unaprijed mu se kaze gdje ce sutati. Ako ti je vrhunac fudbala gledati Stupcanicu ili Gabelu, onda te razumijem.