Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najvećih majstora ove igre, kad je bio u najboljim godinama nije bilo pitanje hoće li proći odbranu već koliko će ih obrukati :) Mancini lakše malo ne pričamo o Christianu ;)
Po meni najbolji igras svoje generacije. Steta sto nije mogo zbog povreda pokazat puni potencijal.
Zbog tebe sam zavolio fudbal care, hvala ti za sve!
sad svi hoce da igraju sa rumunima, kad pobijedise bosnu svijet poceo misliti da su naka fudbalska sila
Ja se jos sjecam kao dijete jos dok smo igrali nogomet ispred skolskih ili okolnih dvorista. Te kad bi neko promasio gol ili pokusao neki ne izvedljivi potez odmah bi poceli komenatri \"Nisi ti Ronaldo.\". Respect, uziva svaku dozu postovanja.
Njegov zasluzeni nadimak je El Fenomeno :) Hvala mu sto je pruzio zadovoljstvo milionima fanova kojima je pokazao drugu (onu ljepsu) stranu nogometa...
sretno i hajirli stari. već nedostaješ
I u ovakvoj formi ce protiv Rumunije pretrcati vise i odigrati bolje nego svi nasi napadaci u petak !!!
Second to none! Ronaldo je fudbal..hvala mu za sve
Po meni jedan od 5 najboljih igrača svih vremena. Sretno Ronaldo ......
pored velikih problema sa povredama opet je jedan od najboljih ikad ... strasno je pomisliti sta bi bilo da nije imao one dvije veoma teske povrede ...
Samo je jedan ROnaldo, ostali su bijeda i jad i mogu se zvat samo \"Christiano\" ;)
najbolji
Ov je za mene u zadnjih 20-ak godina najbolji napadač.Šteta što su ga dosta vremena tokom njegove igračke karijere mučile povrede a i ona grozna bolest za koju smo mnogi (bar tako mislim ja) saznali kad se već skoro i povukao.Ustvari igrao je još tamo u nekom brazilskom klubu odakle čini mi se on i dolazi.Nikad ga niko stigao ne bi po postignutim rezultatima a i ovako teško će ko zabiti 15 komada na mundijalu.
Dzeko pa Ronaldo!
Najveci ikad treba da se oprosti sa tri gola