Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKI POZDRAV ZA SARAJEVO I HORDE ZLA IZ MUSLIMANSKOG STOCA.....BOJA FESA, BOJA DRESA ;-)
gdje su sad oni klocevi koji su se smijali na tekst novinara da PLBiH ima \"određeni kvalitet\"??? Iskrene cestitke nasim klubovima koji su nas predstavili u najboljem svijetlu. Mislim da vec jednom treba proci vrijeme podcjenjivanja bh. sporta. Sarajevo, Slavija i Siroki su to pokazali. Zao mi je sto i Siroki nije prosao dalje da se bar necemu svi zajedno radujemo. Odmorite malo od nacionalizma. Nece nas to odvesti nigdje. Papke, bez obzira na kojoj su strani, treba istrijebiti sa lica zemlje! Sarajevo šampion!!!
Svaka cast i jednim i drugim.Vala mogli bi ove godine u kup uefa nisu im teski protivnici.
E moj jeremy, imas pravo, udba je dugo bila u vidu SDA! Srecom sad toga nema vise...
Povlačim čestitku Slaviji, nisam znao da su vikali Ovo je Srbija! Stoka iz Stočnog Sarajeva!
Povlačim čestitku Slaviji, nisam znao da su vikali Ovo je Srbija! Stoka iz Stočnog Sarajeva!
Čestitke Pitarima od Rođenog (Sarajlije). Slaviji također. Hinjskom k.r.c za uši! :D
Cestitke Sarajevu i Slaviji, zao mi je sto i Siroki nije prosao. nemojte uzimat svaki komentare kao stav svih ili cak za zlo, sve je to pomalo i zajebancija, i podjebavanje.
Sarajevo i Horde imaju jos puno toga pokazati Evropi.. Svi na sjever!
Vodja nije bošnjak već mu je otac bošnjak tj ima takvo porijeklo. Ima dokumentarac bbc-a na temu tekme BiH-Srbija gdje se dosta pojavljuje taj momak (čini mi se Jasmin). On se očigledno odrekao tog identiteta i to je Ok, njegova stvar, ali nemojte pričati da je frajer bošnjak. Drugo, fino da se neko javi i kaže da nisu svi isti! Kakva god navijačka i međunacionalna prošlost bila, ipak nije nikakvo opravdanje gadjati autobus sa igračima. Ja sam zakleti Željovac ali čestitam Sarajevu i Slaviji na prolazu. Obje su me vjesti obradovalo (kolikog to nekima bila nejasno).
Nemojte tako klocovi. Evo ja navijam za Slaviju i ne pjevam nacionalisticke pjesme. I evo priznajem moja drzava je Bosna i Hercegovina, ali nemojte od mene ocekivati da ne pjevam neke srpske pjesme (ne varijanta pobiti i sl), to ne znaci da mrzim sevdalinku i sl. Ako mislite da je dobar cin gadjati ljude kamenjem(bilo koga) onda je to uzas. Vodja navijaca Slavije je Bosnjak.
SARAJEVOO,HORDEEE,BOG I CARSIJAAAAAAA
cuj đeremija...jel to sellam torcide iz kiseljaka xD
stas kad smo evropski tim
U Cetvrtak na kosevu se igra prava pozz za HZ