Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sreca, poderali ih, moblo je biti 3:0 sad pa sad.. zato moras cackat da bi naso.. jadovi medijski carskijanerski
Široki šampion...vazda i vječno! Sarajevo je već dosadilo,prava kanta za nabijanje. Jedini dostojni protivnici u BiH su nam Željo,Borac i Zrinjski kojeg ove godine nema ni na mapi.
Kralju!!! hahaha
željo ljubavi a pitarčići žao mi je vas jer brzo slijedi druga liga
kamo sreće da se ova bjedna liga raspadne navijači se mrze između sebe dokse uprave klubova bogate
Ciganija iz zenice moze samo da podudla lagano u polufinalu.
Presretan sam,Celik je KONACNO obradovao Zenicu i Robijase iz drugih gradova.Tako se bori za sveti dres!Srce na teren!Pozdrav svima i hvala Pitarima na podrsci!!
RAJA PUN SAM KO BROD, MOLIM PITARE DA MI HALALE, JER SVAKO BI, NE MOZES PORED BURE MEDA SJEDITI A NE LAZNUTI. HALALITE BRAVO, PUN SAM KO BROD.
Cestitke Celiku za pobjedu i prolaz. Dabogda ga i osvojili. Robijasi vole svoj klub. Ja kao Pitar vas mogu razumjeti, meni Hitler nije idol.
Celik je odigrao odlicnu utakmicu i potpuno zasluzeno prolazi dalje!Zao mi je sto je Sarajevo izgubilo!Pozdrav svim \"normalnim\"navijacima od Robijasa iz Novog Travnika
Gospoda ! 3-0 lagano :) Vidimo se u finalu :) kup, kup, kup je naš! :D
DIGLI SU ZASTAVU NE \" ONI \" NEGO TVOJI A TVOJI SU ZATO STO TI ISTI PISES DA CE TAKVIH ZASTAVA BITI JOS VISE . DAKLE NE RADI SE O GAFU POJEDINCA NEGO O IDEOLOGIJI . IGRACI NA CELU SA ISTUKOM NARAVNO NEMAJU NIKAKVE VEZE S TIM NJIMA OD SVEG SRCA ZELIM SVE NAJBOLJE U NASTAVKU TAKMICENJA KUPA BOSNE I HERCEGOVINE .
E MOJ DEČKO! eVO TI SI ISTI KAO I ONI ŠTO SU DIGL ONU ZASTAVU! mA RAZUMIJEM TE, KO IZGUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI! jA KAŽEM NEKA SARAJEVO X DANAS STAVI SLIKE SA PECARE!
TREBALI BI DA PRECUTIMO ISTICANJE NACISTICKIH OBILJEZIJA , UPRAVO ONAKO KAKO SU TO UCINILI SVI NAVIJACI SIROKOG ? ? SARAJEVO - X JE PISAO DA SE NE RADI O GAFU POJEDINCA NEGO O IDEOLOGIJI I TO NACISTICKOJ . DALI CE TIH ZASTAVA \" BITI JOS VISE \" KAO STO TI \" DOBRONAMJERNI \" TVRDIS , OSTAJE DA SE VIDI .
Sve cestitke Celiku na izbacivanju one raje od fasista. Svaka vam cast. Zelim vam od srca da osvojite Kup BiH.