Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svicarci su to, kod nas bi max dvojica delegata izasla da probaju ocistiti dok bi ih navijaci grudvali ,loptu bi obojili, prekid signala na bhtu zbog snijeg, a na klixu bi bio naslov "katastrofalni uslovi na Grbavici ili Kosevu, utakmica ce biti odgodjena"
Navijaci bez palica, lanaca, nozeva... samo srce, ruke i lopata 😉
Stvar je prosta: ljudi daju malo od sebe da svima bude dobro. Nasuprot tome: daj da ukradem od svih malo za sebe, njima je već loše, svi kradu i neće im biti puno gore kad i ja sebe namirim.
Kod nas samo da je belaja kakvog, a gledaj ove godpode.
Hahah, igraci milione zaradjuju, a stoka se ide smrzavati i cistiti im snijeg. Eto kakav je idiotizam prisutan medju ljudima sirom svijeta.
Dzaba ti sve mi nemamo takvih lopata
Mi bi uredno rekli pa ima tko će čistiti pričekati ćemo malo. I na kraju naravno ne bi očistio nitko i igralo bi se u blatu do koljena .
Sve Su to Jugosi
e kad smo mi kosevo cistili od snjega da bi fk sarajevo zaigralo. mi cistimo a ono kijamet.nema sanse da se igra al ta nada da ce se ipak mozda zaigrat.bilo nekad.sta zna ova nova raja sad
ovako treba upregnut tu stoku koja ne zna šta bi od bijesa i sulude agresije
Navijac je dijagnoza i treba se naci u klasifikaciji psihickih poremecaja. Rijetko ograniceni i tupavi ljudi.
Pogresno.Zamisli koja je to ljubav,ne dobijas nista za uzvrat nego samo dajes.Evo i ovaj primjer..Biti navijac je nesto divno,volis kao da je zivo bice..od RODJENja dok ne ostaris..Pricamo o NAVIJACIMA ne huliganima...Forza Velez
Svaka čast, šta drugo reči! Da se tako zalažemo za neke druge stvari, nikad glupost ne bi preovladavala