Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak iz Doboja mislio da moze lako do para............. Nije UEFA RS pa da lopovluk prolazi.............
Na kraju ce ga ovi nasi \"strucnjaci\" primiti u disciplinsku komisiju NS BiH!
Papak drugi put pamet u glavu i vise nepricaj gluposti jer ti niko nije trazio novac da se kladis.Sada ti je oprosteno
Upravu si sto si mi jebao majku jebi mi i seku jer sam ja prvi poceo da komentiram izvini molim te.
Znao sam, jos jedan provaljeni internet bolesnik! E mooooj jadooo!
E moj majmune gumeni, ti da imas para od tih kladionica i da imas informacije ovakve kakve bubas ne bi bio ovdje na netu pokusavajuci ljude navuci na neke blogove koji postoje samo da bi ti neko uplatio 25 eura mjesecno jer eto ko fol ti znas da je neka utakmica namjestena! Bjezi bre budalo jedna! I da, zaboravih! Popusi ti mama!
Popusi karu od bisera i prati sta ce se dogoditi isto tako danas su se dogovorili u amsterdamu da ajax izgubi kvota za goste je 7,00
Ej biseru jedan, englezi da namjestaju utakmice i jos to jedan obicni smrdljivi bloger da zna!!!! Glup si koliko si tezak!!!
Cesto igram kladionicu i redovno dobijam novac probajte i vi da se kladite vise informacija o namjesetenim utakmicama http://siguran-izvor.bloger.hr/ namjestene utakmice za subotu su Chelsea - Man.Utd tip x,.Ajax - Feyenoord tip 2.
Novo care boli te briga lovu si zašnjirao i nek plaču sad.
Padoh na toj tekmi za dvije milje maraka....Novo, Novo donji si kad te vidim