Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UPRAVO ŠTO JE TOLIKO SLABA, ONA SE BORI, ONA JE KRALJICA, ONA JE MAJKA SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA, DREVNIM BOSNIANIMA, POTOMCI SMO KULINA BANA I KRALJA TVRTKA, TO JE NAŠA DOMOVINA - ..... BOSNA I HERCEGOVINA!!! ;-) PREKO 1000 GODINA (MILENIJ) DRŽAVA BOSNIAE KORAČA ČASNO I POŠTENO BURNOM HISTORIJOM BALKANA I EUROPE. SRETAN TI ROĐENDAN REPREZENTACIJO BOSNE I HERCEGOVINE!!!
@mark mozes nam popusiti kurc svima redom.....nema tebe, a Bosne ima... UBI ZAKOL.JI DA SRBIN NE POSTOJI!!!!!
jebite se svi kolektivno ovde. pa nije jebena Bosna i Hercegovina kriva što u njoj ništa ne valja, krivi smo mi. svi odreda. zato ne serite po ovoj divnoj zemlji, serite po onima koji vam kroje život u divnoj zemlji. a onda se poserite svako na sebe jer vi izaberete ko će vam krojit život. a za početak svi se izaserite na mene da vam lakše bude. ajmo redom: srbi će opet kako nema bosne iako im u ličnoj piše da ima, hrvati da su ugroženi iako najbolje žive, muslimani će opet ovo drugo dvoje ubjeđivat da nije istina... ma napušite mi se svi... e haj sad izvolite
On meni, nema Bosne!? Ima Bosne! I bit će je!
Bosna i Hercegovina za sada ne postoji....postoje sam teritorije na kojima vlast imaju fašisti iz 3 nacionalističke stranke..
www.tvsnimci.net
BOSNA JE VJEČNA !!! Znam da njeni uspjesi najviše iritiraju njene neprijatelje, zato će uspjeha biti sve više i više. A oni koji je mrze mogu samo da puknu od muke i odu u pakao. Jebiga, tako je to!
Bolid ne parazitiram ja uopste... Koji cu quratz negdje kada se i ovdje fino izxborim za sebe... a ti da imas pojma o bilo cemu isto bi se pridruzio nama dvojici :)
I tako sam ja bio dobar ucenik i student!!! Hhahahhahahha ! Nema nista sta ima kod tebe?
a BiH - Danska 3.0, kvalifikacije za SP 98
Jebem mater ovoj dvojici prethodnih koji pljuju na drzavu i reprezentaciju - a ni sami vjerovatno nista ne cine da ih ucine boljim, pa se efektivno mogu smatrati - PARAZITIMA. I to onim najgore vrste. Pljujete na drzavu a istoj niste nista drugo nego TERET, mamu vam jebem beskorisnu, bez obzira na nacionalnost. Beskorisnih parazita nam je svima pun kurac, idite u skandinaviju ili vec negdje drugo gdje cete parazitirati.
isto kao prethodni
se ponjamkke i na drzavu i na reprezentaciju
\"Sav prihod bio je namijenjen za pomoć BiH.\" U oružju ili u nečiji džep?