Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar ima puno Sunca,zar se ne mogu ubaciti solarni paneli.I kada ovako se desi par dana s kišom i bez Sunca,imaš rezerve energije ubaci umjetno Sunce da grije travu,ne znamo iskoristi prirodni potencijal.Šta su to Švabe pametnije od nas?Puno više imamo Sunca od njih u godini,a oni imaju umjetna sunca po stadionima,pa iskoriste pametno za razliku od nas.
Kako Velež održava stadion,to rijetko ima u Regionu.Tim koji održavaju skinuti kapu i reći svaka vam čast.U odnosu na Zrinjski i teren pod Bijelim Brijegom je nedavno urađen,ali padne kiša dan,blato je pred golom😏😏.Velež napreduje krupnim koracima,želim im svu sreću.
Ovo se ne tiče Želje
zeljo dobio licencu da ostane u ligi
3:0
miran krezavi pitaru... prodat cemo te
Za Europska natjecanja i netreba im licenca kad svakako pretkola možeš igrati i na oranici jer svakako niko proći neće.
Cuj Zvijezda 09,Igman Konjic i Tuzla City dobili licencu za takmicenje u Wwin ligi