Engleski Premiership
0
Težak poraz Manchester Uniteda
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkad kriza sa povrijedjenim igracima moze pomoci timu???
Mrsh!
Koliko god gotivim Vidića kao igrača toliko ne mogu da smislim ovaj papanski klub. Neopisivo mi je godra zbog ovog poraza. MU je najbičniji probušeni kurton bez Vidića i Ferdinanda.
manchester ce biti sampion i to je to ovo je njihova prolazna kriza najbolji su!!!!
tice sam zaboravio
Kud si ti jos gori sto se pravopisa nezna se pise odvojeno a ono jedno niti* je viska retardu nepismeni
COME ON YOU SPUUUUURS !!!!
Kao sto je \"ja\" rekao bilo je za ocekivati. Fulham je odlicna ekipa a posebno dobro igraju kuci a Unitedu nije pomogla ni ova kriza sa povrijedjenim igracima.
Ma nezna niti pisati a cak niti nezna niti brojati...sarkastican sam sada da se razumijemo...glupan! Sve neki novinari. Malo sam frustriran izgubise i pado na kladionici!
kad bagri vise sudije ne pomazu, Hahahahah bice ovakvih rezultata jos vise u buducnosti.
\"..Nakon što je s dva pogotka Tottenham u prošlom kolu svladao Manchester City 3-0..\"...dobra vam je ova matematika
iznenadjenje samo za one koji ne prate... I Portsmouth i Fulham su bili vrlo izvjesni kecevi obzirom na formu i Manu-a i Liverpoola
JAZUK
NAPOKON! Pada Liverpool, United, City, zabijaju se golovi, ova bi igra nakon dugo vremena mogla ponovo postati zanimljiva. Eh, još da se vrate Newcastle, Leeds, QPR i da se počne igrati za grb i slavu umjesto novca.