Derbi Wwin lige BiH
35
Tok utakmice: Zrinjski - Sarajevo 4:3
Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko ovde da komentariše o nogometu sportu pobjedama?
U pravu si,samo neki nemogu o pobjedama jbg 🙂
svinjski imate moju dozvolu zgaziti njanje ⚫️🔵⚪️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad prije go🤣
Sklonite ljudi djecu.
Sad ce biti dosadna utakmica a i ovo ti je ona situacija kada sve sto opalis udje u gol i gdje je svaka greska protivnika bukvalno kaznjena po nekom nepisanom pravilu. Hajde komsije nije kraj svijeta desava se.
Ovo je samo za +18
Sramota
Borac RS Zrinjski Hrvati Velež Bošnjaci sve unaprijed zavresno bezveze se raja lomi navija ovo nema u Zimbabveu
Normalno da je spektakularan meč kad igraju Sarajevo i Zrinjski..ne igra sigurno borac spektakularno..ne mogu Posušje dobiti bez sudija..
4345 srami se klixe kad dopuštaš ovakve komentare od ovog jada 😡😡😡😡😡
Eh... niste vi pitari za fudbal
Pitar prodali utakmicu..
Ne znam kako to ide tj idete li po ovom u Evropu ali mozda je cak bolje da i ne idete mislim po vas da smjenite klauna i napravite remont ekipa i da se konačno borite za prvaka mozda je bolje za vas da ne odete u Evropu
Navijao sam da bude 5-0 samo da cujem vašeg trenera koga bi okrivio...Slazem se sa vama i uvjek govorio da vam je odbrana uzas iako meni ni stoperi Zrinjskog ne ulijevaju samopouzdanje... naprijed ste dosta bolji iako da mogu od vasih igraca bi uzeo samo Catakovića i Buljubašića ostali nemaju prolaznu ocjenu ne samo sad nego inace
Dobra utakmica,tempo jak…Uz pravovremen izmjene i volju moze Sarajevo do 3-3
Rožman i Vučić…. ista priča…plan “B” . Uvijek neka idiotija od koje ostaneš bez teksta.
Kada gledas Sarajevo ofanzivno igra korektno ovu utakmicu ali defanzivno lose skroz
Tempo k'o da je paraolimpijada. Vuku se po terenu.
Da cujemo sta strucnjak Rozman ima veceras izjaviti hahah. Vece fudbalske neznalice ova liga nije vidjela.
Sarajevo igra dobro, bilo je prilika i nije bezopasno. Nije do rozmana sto beganovic ne umije cist zicer da zavrsi i sto svaki jhebeni sit prodje pored Ilieva.
3-1 ……