Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naljutit ce se Murinjo , zar mu nisi obecao da ces preci ? :(
ej moje dijete na kraju koje sezone
Nije mogao preci ljetos nigdje jer je ljeto prije po nagovoru menadzera(sto je bila velika greska) potpisao novi ugovor koji mu je sa 500000 eura povecao platu na 3 miliona ali i nabacio obavezu da igra u Walsburgu narednih 5 godina.Njegov menager je kontao da ce oni samo sledece godine u ljeto napraviti nemogucu atmosferu i pritisak u Wolsburgu i da ce ga svabe biti prisljene prodati.Ali svabe su mnogo namazanije od tog seljobera a i imaju lovu tako da su oni izbacili svoju cijenu ljetos i ogranicili je vremenski.Dzaba je bila sva kuknjava Dzeke i njegovog pametnog menadzera koji je uzeo sebi masnu proviziju pri potpisu pa je ljetos kontao uzeti novu.Walsburg klub tu nije nista kriv vjerujte mi a i vidjecete da ce i na ljeto biti problema oko Dzekine prodaje i cifre za transfer,jer svabe ponavljam nisu gologuzi i nece htjeti pristati bez neke enormne sume za obestecenje..
pojma ti nemas,niko te ne trazi,
Ili Real ili Italija....
đes ba džeko nisi bio odavno na ovom portalu i ja se pravo zabrinula, a i ja evo stigla u sarajevo pa niko da me upita kako je to bilo na snimanju spota ,jel me ko čeko i kako je slatki enrike al nema veze ima vremena i za to sutra, hajd vidimo se odoh ja sad u krevet
zile cekam tvoj komentar! hahaha
Dzeko je Juventusov igrac od narednog ljeta, to se vec odavno zna..
gotovi smo
Zaebo` si i Norisa sa svojim transferima, ostani tu gdje jesi, ne dizi se previse pa nisi C.Ronaldo!
Ma ne brini se ti Dzeko sutra ce tebi Sarajevo-x opet naci novi klub za prelaz, pusti ti ovo danas sto pisu :DDDD Al nema vezee samo nek se piseee o nasemm dijamantuuuu !!!!
Ronaldo i Sevcenko su igrali u Milanu. Obojica. Ne gay Ronaldo nego Ronaldo original. Znači Milan.
ronaldo i sevcenko su igrali u engleskom premier shiou, znaci dzeko ce u man. city
evo ga opet! edine bistar si momak, sazovi sine konferenciju za štampu i zamoli fino novinare da te ne sele svaki dan! bred i anđelina su manje eksponirani od tebe, ne valja ti to!
Iz wolfsburga ti mozes otici samo u penziju! Takav si ugovor potpisao šonjo nepismeni!
s*ebo si i sebe a i klarijeru glupane- sto nisi otiso prosle godine? vec ti je 25ta