Večeras Estonija - BiH
0
Učinite naciju ponosnom!
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim moželi netko da mi kaže ko prenosi utakmicu.pošto sam tu u sloveniji i jako bih želio da gledam i navijam za bih.
zna li neko neki link da se moze gledat preko neta.HITNOO
citam ovaj komentar i je bote fakat je sve otislo u p.m. evo covjek napisao i podrzavam ga naravno tako i treba da bude.....e sad zamisli situaciju da si rodjen u njemackoj i sjedis u drustvu i kazes njemacka je moja reprezentacija rodjen sam u njemackoj i navijam za nju i volim je...ljudi bi kontali da si nesto retardiran...e o takvim normalnim stvarima i prirodnim mi se moramo raspravljat sa ovim nacionalistima sa raznih strana
Veceras cu kao i uvijek da navijam za BiH to je moja reprezentacija i to je reprezentacija moje zemlje u kojoj zivim i ponosan sam na nju i volim je! igraj Bosno ne daj se igraj svi smo uz tebe aleeee leeeaaa leeeeeeeeee
ajmo sinovi dajte malo sunca u ovo sivilo volimo vas najvise,..
Je** ti on mater... kretenu, nismo svi rodjeni u BiH da bi bili tako \"pismeni\" kao ti. ps Kaze se navijaci otisli/dosli u Tallin, a ne u Tallinu!
Valjda u Talinu. Ko da ti je ucitelj sa Pestera ,bote on NAPRIJED BIH...
Veeeeelikaaaaa grupa Bosanaca iz Svedske danas je u Tallin da navija za svoju BiH! NAPRIJED JEDNA i JEDINA BiH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOSANSKOHERCEGOVACKOJ CELICNOJ NEUNISTIVOJ POZDRAV...
Jutros sam izmolio 10 očenaša i 10 zdravomarija.Nema šanse da omanemo.
Sretno momci! Naprijed Bosno! Sto te vise dusmani mrze, ja te sve vise i vise VOLIM!
VOLIM TE BIH ! SRETNO VECERAS !
Zna li neko mozda,gdje se na nettu moze pogledat tekma? pozdrav svima,hvala unaprijed. Naprijed Bosno
imamo dvije repke i Cirinu I Fatihovu tako da nam Juzna Afrika ne gine, ZMAJEViiiiiiiiiii GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BIH4EVER!
Ispričavam se, o kojoj je naciji riječ u naslovu?