Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... i opalila šamarčinu nacionalistima! bosne ima, i bit će je! LONG LIVE BOSNIA AND HERZEGOVINA!
VELIKA POBJEDA SVIH BOSANACA I HERCEGOVACA ---VOLIM TE BOSNO
Bosno !? što je to \"bosno\"!?? ha haaaaa
Plachite ljubomorne pi.ch.ke buahahhahaha, \'ko vam je kriv kad nista svoje nemate ?! VOLIM TE BOSNO !!!
@ cro: aus.troug.arski ko.nju.saru, ni jedne! samo nam se.stru dovedi. @ opancar: eno ti uhvatise \"dje.ner.ala\".. us.ra.o se u svoje smr.ds.ke ga.ce... kupi mu pempas, budi 100% sm.rd.in... eto vam slike kakvi ste \"junaci\" - u ga.ce im se idol se.re, :)) @obojici lu.zera: ukinuli su suspenziju, placite bo.les.nici. BOSNA !!
A j*** ga!
DIN.GO PE.DER
45 od 60.... nek je svakom milja plata, sa doprinosima, samo skupstinari nas kostaju 120.000 km mjesecno... koji olosh
@dingospo Ooo, turčine, long time no see. Gdje si skrivao? Mudro zboriš, i naravno, zvučiš kao pravi (turski) gospodin.
@cro: Sestri ti poderemo goozove, :)) Onako, slozno... bij.e.do kamenjarska. Retard, dosao ovdje da tuguje zbog tudjeg uspjeha.. koji bij.ed.nik.
Zivio Ivica Osim
Ostavi covjeka na miru, koorvin sine - sta ti je uradio?
srbi smrde...
@ @Cro hahahahah bijedniče, znaš li koja je Hrvatska reprezentacija na rang listi a koja je Turska B reprezentacija???? hahahahah Očigledno, imaš internet. Google is your friend
Taman sada da nas lijepo Rumuni naguze :( I da opet budemo na dnu ljestvice kao i obicno.
SARAL@ KULTURA TI JE NA NIVOU I NISAM JA KRIV ŠTO SAM PREŽIVIO GENOCID
boli bas briga jer smo bolji od tvoje reprezentacije,koje uopste ne postoji...d.e.b.ilu zivis u drzavi a nemas svoje repke isto ko i dodikovci...hohohoho...koji si ti d.e.b.il..