Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je sada Ćiro pametan, pa da pozove u repku sve one koji su dobri i koji mogu igrati za BiH, da napravimo jednu dobru bazu igrača.....baš onaku kakvu je napravio sa Hrvatskom kad je oteo od BiH sve one koji su mogli igrati....sada trebamo tražiti od njega da to napravi sa Bosnom, da vrati sve izgubljene dragulje koji imaju pravo nastupa za BiH.Nikad se ne zna kada koji igrač može valjati...dobro došli svi. Zna li ko šta je sa Harisom Vučkićem???Da li želi igrati na nas.
prije 4 godine je imao drugu pricu.dres holandije itd... ko lafo vise ga trener molio da igra za narandzaste.Sad bi i kaka volio igrati za BiH da moze !!! Bujrum imenjak BUJRUM!!
@Hrvat Familiju ti j e b e m !!!
A zasto ne objavite snimke koje se vide na poskok.info? Vidicete koje kriv za sto se dogodilo u Sirokom.
konacno smo uspjeli, naime sada zato sto smo uspjesni svi zele igrati za nas, sto ce nas automatksi ciniti jos jacima, sto ce pak znaciti jos vise kvalitetnih igraca koji ce zeljeti igrati za nas!
za one koji misle da ne igra za Valladolid ima stranica, na kojoj stoji da li igra ili ne. http://www.realvalladolid.es/equipos/primerequipo/plantilla/Medunjanin/ficha_jugador/ Mogu se vidjeti i njegovi golovi. Ipak, momak hoce i to treba da se cijeni, a da igra za Valladolid, igra, i to za prvu ekipu.
Momak je dobar nogometas samo lijen do zla boga. Zbog toga nije ni uspio vise.
ma kontas sad se veseli , a da ga je htjela holandija ne bi on htio bih....
prije 4 godine si imao drugu pricu .ona si se vec vidio u dresu holandije.sad bi i kaka igrao za bosnu da moze. ali ipak BUJRUM !!
Mnogi su cekali godinama da se neko sjeti da i oni postoje,necu komentarisati savez svi to dobro znamo,samo cu navesti Jakupovica koji je uz mlade mogao maksimalno sjedjeti na klupi a momak ima kvalitet,neosporan kvalitet.Sreca po nas da se pojavio Supic a jos nije bilo kasno sa Begovicem.Inace bi, uz vidno losiju odbranu nego napad,sa nekim losijim golmanom mogli samo sanjati ovo gdje smo(primjer 5 komada kuci od HR na prijateljskoj ili nikada 1-1 sa Turcima da ne bi Supica,sa onakvom igrom iz 2.poluvremena)
Lijepo je vidjeti da se Bosni vracaju njena djeca:)
trebaju nam svi
zao mi je sto lik nije karakter,uporno je odbijao pozive prije ,a sada kada je vidjeo da ga nemoze prodati njegov sumnjivi kvalitet odlucio je da zaigra za repku,ma zna lik sta radi.a zna i ciro odigrat ce prijateljsku i cekati da se nedaj boze povrede nasi asovi koji igraju na njegovoj poziciji.samo eza nam je prepuna ,sumnjam da ce i docekati.ko ga j. netreba nam .sumnjam da bi ikada srcem igrao.
Decko,ti se mozes veselit,ja dobro poznajem spansku ligu,ti nisi ni treca zamjena u valladolidu.Pa lik ne igra ni minute u klubu,Koji je nam...
Dobro dosao !!!!!!