Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos nije kasno da Avdic zaigra za BiH jer je igrao samo prjajteljsku utakmicu za Svedsku. Priznaju se samo kvalifikacione utakmice. Jermaine Jones (Schalke) je igrao 3 prijateljske utakmice za Njemacku pa je promijenio sportsko drzavljanstvo i sad igra za SAD.
mosa RAJVOSA !
@ Aga: sestrica ti su.pak maj.mune neotesani.. dovedi je nama da je naucimo cemu.
Ma de on je nas ko i Ibrahimovic :)))) a njega libo taki za bih uopste
jel vam i ovaj ružan???????
Kako smo mi Bosanci ko rogovi u vreci, nema dva ista da se mogu u bilo cemu sloziti,ha,ha,ha,i ja sam jedan od tih iz vrece ALI KOJEMU JE VEC PUNA KAPA TOGA- SVI SU IZ SARAJEVA, MAJKE VAM STO JE TO VAZNO,vise od pola Sarajeva nisu sarajlije nego se sljeglo tamo, ja sam vam starija generacija,nepratim nogomet, decku zelim najbolje u zivotu sto on misli za njega da je najbolje, (i moja djeca su vise Amerikanci i Njemci ,Bosna im je lijepo sjecanje i lijep godisnji,nesmatram da su oni krivi za to, a moja porodica je zivjela u Bosanskom Novom pet stotina godina i provela sam u Sarajevu godine studiranja, ja se nikad nisam osjecala dok sam zivjela u Bosni manje malogradjanka nego kako sam prognanik,ko biva svi oko tebe su iz Sarajeva,ovo je samo jedan aspekt gledanja na nas Bosance kakvi smo, pa dobro da nekad i postojimo, hajd prestanite vise sa tim kompleksom Sarajeva,ko da je sva Bosna samo Sarajevo.
Možete vi brisati koliko god hoćete, ali je činjenica da dečko nije lud igrati za državu koja se raspada, ako već može igrati za pravu državu. Istina je istina, a vi serbez brišite!
Avdici su iz Majdana kod Prijedora a ovaj momak nema nista sa Sarajevom
MA OBICNA TRUBA I BOLJE JE DA IGRA ZA OVE SUPKE
ma to on dao sam sebi! jer znas da ne bude deeeeennnnnnni na svedskom vec ono brzo Denni malo modernije! Da je samo Deni odmah bi se prepoznalo da je stranac!! lol
ZABORAVILI STE NAPISATI DA NIKO IZ FUDBALSKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE NIJE NI POKUSAO KONTAKTIRATI OVOG MOMKA, KAO I DESETINE OSTALIH RODJENIH BOSANACA... CRKNUT CE TE I VI KAD TAD!!!!
On nije Iz Sarajeva, on je iz Bosanskog Novog !!!!!!!!
svedskog bosanca?? Pa valjda je jedno od toga!!!Hm ali Denni Avdic nesto mi to ime i prezime ide ne svedsko!!!!!!buhaha
ja ga kupio u Manageru!
Denni AvAvAvdic FUZBALSKOT