Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno Edine
Odveli cigu na utakmicu Manchester City-ja. \'\'Hajde cigo navijaj malo i ti!\'\' CIGO: \'\' Mančester si tiiiiii, takav sam i ja ....!!!!!\'\' :)
Od svih tih klubova (Real, Celzi, Bayern, Milan, Juventus) prede u najslabiji, ali jedno je sigurno taj klub ima najjacu konkurenciju u napadu. Tevez jedan od najboljih argentinskih igraca, Adebajor donedavno jedan od najboljih arsenalovih igraca, baloteli najprespektiiniji mladi igrac na svijetu, jos ne znam je li robinjo na posudbi ili ga je milan kupio. Sada ce Dzeko imati minus kod navijaca citya zato sto je javno rekao da bi vise volio igrati u Italiji za Milan ili Juventus. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se u Cityu snaci, nek mu je sretno. Pare su cudo.
ONI TI GA PUŠE EDINE EDINE EDINEEEE,,,,,,,,,,,,,,,
A možda će i u Juventus: The future of Wolfsburg striker Edin Dzeko, though, is slightly less clear. Reports in the English media suggest that Manchester City have agreed a transfer fee with the German Bundesliga side but Goal.com exclusively revealed that the 24-year-old has given Juventus 48 hours to make him an official offer, or else he will complete his move to the Premier League club.
Da je ostao u Zelji ne bi se naigrao jer je u usporedbi sa svim \"talentima\", Dzeko je bio i ostao \"kloc\"...
edo care
Džeko Peko
Desilo se nemoguće! Uprava kakanjskog Rudara iskoristila je bunilo u kojem se našao sportski direktor Wolfsburga Dieter Hoenes,Federalni prvoligaš će prema nezvaničnim, ali stvarno provjerenim informacijama Wolfsburgu kao odštetu isporučiti tri tone mrkog uglja kreke, te sedam tona provejerno i tradicionalno kvalitetnog lignita. Hoenes bi uz ovu imovinu trebao postati vlasnikom Volkswagen golfa 2 sa diesel motorom na kojem je nedavno urađen kompletan servis. Pomenuto vozilo nakon dvadeset godina korištenja nesebično je ustupio predjednik FK Rudar Kakanj kako bi nagradio Hoenessa za saradnju.Koliko je ova najnovija vijest uzdrmala fubalsku Europu pokazuje činjenica da je vlasnik Citya multimilioner šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan naložio svojim finansijskim menadžerima kupovinu kompletnog pogona kakanjskog rudnika kako bi u junu mjesecu pokušao u svoje redove dovesti našeg Džeku.
hajde hvala bogu 2 god pisanja dosta. neka je sa srecom
Hajmo sada svi na City tekmu i zapalit im stadion na prvom Dzekinom nastupu hahahaha
\"Čak i u trenucima kad su se igrači šalili, bio je po strani,\" hahaha javlja radio-mileva pa vi ste smeće od medija sutra objavite vijest: \"Džeko u norveškom prvoligašu! \"
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2011/01/04/2289200/goalcom-exclusive-edin-dzeko-juventus-ultimatum-make-me-an-offer-
Čim naš dijamant pređe u M.City, mi, na vaš zahtjev, započinjemo novi serijal : ,gdje će Džeko iz M.City-a?\' Ići ćemo kao i do sada 3-4 nagađanja dnevno. Hvala na podršci.
Koliko je ovo golova dao za Manchester C....:))))
Edin Dzeko proud to be bosnian
dobro ba, nego ko ce ga htjeti kupiti sutra ujutro i kolika ce mu cijena biti