Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tobejarabi
druga liga
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE  u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Daj sta das, samo da ne ispadnemo iz lige!
Likova za trenera. Koga da foliramo iako iz Lige gledaju da vas poguraju do opstanka. Bolje je da Zeljo ispadne onda sve iz pocetka. Samo je pitanje koliki su kokuzi hoce li uspjeti izgurati i Prvu Federalnu. Zaista teska vremena za nekada Veliki Klub.
Gdje njega iskopaste boga vam, taman da nam posljednji ekser u kovčeg zakuca sa svojim NEznanjem. Ne znam stvarno kako onog Gušu nije stid, poslije svega šta je uradio, da dođe opet u Želju da hljeb zarađuje, pa ubij se BIJEDO od čovjeka … yebo te onaj ko te dovede. Navijači odmah trebaju tražiti da se Gušo odstrani iz kluba.
Dino je dijete Grbavice, gospodin bez ijedne mrlje, od sportske karijere, trenerskih stvari do obhodjenja sa ljudima i svih stvari koje je uradio za nas. Kad je teško I kad nas niko neće, onda se ide Dini koji živi preko puta ulice. Šta reći nego sretno: A onda Željin, stadion gledam Vidim ponos tvoj Život ću dati, al' tebe ne dam Jer ti si život moj
SABLJA CE VAM POMOCI. ODE IGMAN U FEDERALNU
Doveli bi oni Amara ali ih stid Pricali.su da je ukopao.Zelju sto je istina ali j.ebi ga
curva sud serie b
Hahah, odakle li izvucete ove “vrhunske strucnjake”, ovaj se sjeca kad je ona lokomotiva napravljena.Jedino sto je dobro je to, sto ce nam druga liga pomoci da se pokusamo stabilizovati.Hitno eliminisati odbor za hirnost, jer su ublehasi zivi i polako!
Jedina gora opcija je bio Rožman..,😀
Isti Valerij Gazaev 😄
A staces i on ce otoci za par mjeseci.Ne igraju treneri nego igrači.Igraci zelje općenito losi gotovo do jednog.Zao mi je sto tako kazem.Kada igraju dvije ekipe zelje jedna protiv druge onda su dobri.A Evropa ni jedan klub BIH nije za toga.
amaterizam totalni..biće zasluženo ako bude federalna liga...
Murinjo vama ne može pomoć
samo da je za pocetak da ostanemo u ligi
malo morate dovit hahahahahahah
I ništa ne dirajte čovjek zna poso !
Treba nama restart, al samo takav