Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto trebo je dati sinu ime Blaž! hahahahaha Blaž Zidane
da a samo smo mi uspjeli da ga popljujemo i oblatimo i poustashimo cak imajuci i u vidu da je igr\'o za BIH kad niko nije smio.
SVE JE TO VELEŽOVA ŠKOLA, BAKA, LEGENDO, MAJSTOR S NERETVE KO NE PAMTI EKIPU: MARIĆ (C), KALAJDŽIĆ, MIČIĆ, LEDIĆ, MATIJEVIĆ, ĐURASOVIĆ, OKUKA, SLIŠKOVIĆ, HALILHODŽIĆ, MEĐEDOVIĆ I SKOČAJIĆ. NAJBOLJI VEZNI IGRAČ NA OVIM PROSTORIMA SVIH VREMENA, ČOVJEK JE ČUDA ČINIO NA TERENU, ZA VELEŽ ODIGRAO 121 UTAKMICU I DAO 25 GOLOVA.
zizou moj idol si ti
admir
treba ga blaz nauciti engleski .
jel ima neko adresu ovog CRO da mu presudim !
Zidan je majstor fudbala. Ogromna je stvar takvom čovjeku biti idol, pa čak i da te pomene. Zato veliki respekt za Sliškovića.
kaka je to prelaz bio moj brate.baka iz veleža u hajduk. ondašnjih milijun njemački maraka otštete.naj veći transfer u povjesti ex-juge.unutar njeni ondašnji granica.othrvali se,i baka i hajduk i velež,zvijezdi.mjesec dana zvjezdini ljudi bili u mostaru i nagovarali ga. danas kojekakvi šarbiniji zvijezde moga kluba.oslobodi me Bože ovog današnjeg nogometa i igrača.mislim ovi odvamo i ovi klubova općenito. zamene naj bolji igrač u povjesti nogometa reko za mene najdražeg igrača u životu da mu je ovaj bio idol.kud ćeš ljepši dan,bez obzira što je počela padati kiša.
Steta sto Zidane kao dijete nije mogao pratiti Avdica, Repuha i Ihtijarevica. sad bi bio u dilemi ko mu je bio idol od tri legende Torpeda.
@cro persij. Idite na svoje jadne portale dosdni ste
CRO sine, necemo se sad upustati u komentare koji ne vode nigdje
a kome ce to ici Neum sa svojih 99,9% hrvatskog stanovnistva?? znas i sam da ste turisti tamo,kao npr.u Makarskoj.
@Bosandjeros vi drzite obalu,tj.cuvate da neko ne ukrade ribice iz Neretve,ali kod nas su pare....
pa,normalno da ce mu ujko biti idol...pa,nece valjda neki...hmhmhm
e moj Cro pa hrvati drze trecinu Mostara i obje obale neretve u mostaru drze bosnjaci u u ratu i sada i tako da su grude hrvatima jedni izbor s tim da stolac i neum i sredenja bosna nece uci u u hrvatski kanton entitet ako uopste bude ga..... a Sliskovic je legenda Mostara i Veleza
aj tinks zidan is real