Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLOVAČKA Bih 1:0 http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=24742:udo-na-bajram-snimka-afere-reket-procurila-u-javnost&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
napokon da pohvalimo saju..dosa je bilo blatnjave :D
ma otkad je Pjanic Sandzaklija svega ti??????
Ovi Vlasi su frustirani da to vise nije normalno uvaljuju se pod nikovima Bosnjak , Sejo , Fehim itd. i prosipaju njihovu bolesnu pricu i negativne komentare. Idite i lecite se bre Ma mu vam Bolesnu. A Sipci su im najkbolji Penicilin samo zbog toga ih volim !!! Srbija do Kosova!!!
ma dajte ljudi kakav sad safet strucnjak nikad covjek u zivotu nije imao uspjeha ko trener slabo ce i sad..kakav je trener vidjelo se u albaniji kad je ibisevica stavio ko desno krilo i cudio se sto ne mozemo pobjedit..imamo extra igrace al treba nam iskusan strucnjak kakav god da je bio levat ipak je ciro za njega kvalitet vise..
Pape je od samog pocetka govorio kako je BiH fudbal uvijek krasila pas igra. Iz tog razloga je od samog pocetka insistirao na takvoj igri dok je sa takticke strane pravio izmjene zavisno od protivnika i zeljenog rezultata. Kao sto se moze vidjeti u savremenom fudbalu tkz. pas igra, dodavanje na prvu, sa cescim kratkim pasovima, konstantno kretanje i oslobadanje od protivnickih igraca je koncept koji svi veliki timovi koriste. Pogledajte Barselonu, Spansku reprezentatciju itd..Sa nase strane, kao navijaci i sportski novinari, treba da naucimo da ne pravimo veliki pritisak na igrace i reprezentaciju jer to je mac sa dvije ostrice. Treba da ostanemo realni i cvrsto da stojimo na zemlji. Samo kao takvi mozemo doprinijeti objektivnom rasudivanju koje je temelj za pozitivan uticaj i sugestije koje mogu biti od koristi BiH reprezentaciji.
paglu si, fakat... kako ne kontaš da je @Bošnjak ustvari obični provokator iz PC-a ili ZH koji tebe i tebi slične samo loži i onda ti se smije....i često mijenja nickove, tj lažno se predstavlja muslimanskim imenima (valjda geni proradili) ignoriši ga, to mu je najgora kazna... i pamet u glavu....
doMe je kralj! a miske ima mocan sOool
Safet 17.11.2010. u 19:17 Imal primjedbi sad, ako ima imate pravo da otvorite usta i da vam odmah uvalim da dudlatel dok vam oči ne iskoče od zadovoljstva !!!!! :))))
@ turčin - ovo je BOSANSKA zemlja papane, BOSANSKA! Y.e.b.o. li te Papa Cerić u guzove!
Ima li Bože većih jadnika od nas Bosanaca?! Ma bravo Pape velemajstore, napokon si uspio sastaviti tim koji može pobijediti lošu, nezainteresiranu i nemotiviranu Slovačku! Klocu jedan! SAMO JE JEDAN SERGEJ!!!
Smrdine daj neki drugi nemoj non stop isti \"vic\".
SAMO MOLIM VAS BEZ VELIKE EUFORIJE MOLIM VAS, MOLIM VAS....................................................................................................................................................................................................................................................
POHVALE,POHVALE ZA ZMAJEVE A BOGAMI I ZA PUBLIKU ETO MOZE SE BEZ BAKLJADA I LUDORIJA SVAKA CAST
bogu, pa jednom nisu kiksali protiv jedne dobre ekipe. Ognjen Vranjes je odigrao dobro. Isto vazi i za Pandu i Lulica. Uglavnom dobra tekma. Rezultat takoder vrijedi, jer se je moglo viditi, kol\'ko su se Slovaci borili protiv jedne \"nizerazredne\" ekipe, pogotovo na kraju. Bravo