Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbima je zao sto nemate ovakog igraca e pa crkni te bolji je od xavia za 356683736890674 puta
@ZAYEBANT UGLAVNOM, MISKE JE NAJBOLJI ASISTENT BUNDESLIGE ŠTO NIKAD NI JEDAN SRBIJANAC NIT JE BO, NIT ĆE BIT!!! ;-) PA KOJI JE TO \"IGRAČ\" U SMRDLJIVOJ SRBIJANSKOJ REPKI DORASTAO MISIMOVIĆU?? HEEEEEJ JADO JADNI, MISKE JE ZA CIJELU SMRDLJIVU SRBIJANSKU REPKU TATA-MATA FUDBALA. I YEBALI TE BOŠNJACI VIŠE, POPIŠAM SE I SRBIMA I BOŠNJACIMA I HRVATIMA U USTA, A TEBI (ZA)YEBEM MAMU
Jel neko raspolozen za redaljku,......djabe je. Evo bas karamo akademikovu staru pa ona veli da joj je malo i pita ima li jos interesanata dok je jos vruca. cuj MOZAK EKIPE, hahahahahahahaha zar ima neki mosnjo da ima mozak????? Svastaaaaaaa!!! i to da cujem
Opet nista bez Hrvata i Srba a sta ove Mosnje rade a da oni nam mogu biti samo rezerve
gdje god je igro, svi zavrsise u drugoj lizi.
@grickooo, BILO JE KOMENTARA SA DOZOM LICEMJERSTVA PREMA NAŠEM KAPITENU MISIMOVIĆU, I TO OD POJEDINIH KVAZI-PATRIOTA KOJE SAM UKRATKO OPISAO U SVOM KOMENTARU. JA NE BRANIM NITI JEDNOG IGRAČA, NITI IKOGA HVALIM IOLE VIŠE NEGO ŠTO JE ZASLUŽIO, VEĆ SAMO KAŽEM ONO ŠTO VIDIM SVOJIM OČIMA, A TO JE DA MISKE \"GORI\" NA TERENU, I KAŽEM DA KADA GA VIDIM ILI ZAMISLIM, ON JE NAŠ- KAPITEN!!!
Miske je Bog i batina ove reprezentacije... Bez njega smo upol tanji...
imo sam priliku ga vise puta licno susret. miran, posten i prava ljudina ! Miske = kapiten i nasljednik Barbareza
ides
sve najbolje misketu, odlican igrac i mozda jos i bolji covjek. za njegove igre da kucnem kuc kuc... @AKADEMIK sto psujes kada nije bilo nikakvih negativnih komentara o misketu ?
... I JOŠ NEŠTO, YEBEM MAMICU SVIMA, AL U USTA KO MI POLA RIJEČI REKNE PROTIV MISKETA!!! MISKE IGRA ZA REPREZENTACIJU 300% SVOJIH MOGUĆNOSTI I RADUJE SE KAO MALO DIJETE KADA DROBIMO NAŠE PROTIVNIKE!!! MISKE, NE OBAZIRI SE NA KVAZI-PATRIOTE KOJI SJEDE ISPRED RAČUNARA I VEZE NEMAJU NI SA PATRIOTIZMOM NI SA FUDBALOM!!! ZVJEZDAN MISIMOVIĆ = KAPITEN!!!
EDINE, HVALA TI PUNO, PUNO, PUUUUNOOO NA OVOM TEXTU O NAŠEM ZVJEZDANU MISIMOVIĆU (ZA MENE KAPITEN) MISKE, PUNO TE VOLE TVOJE DOBOJLIJE!!!
DUH S LOPTOM :- TO JE ZONGLER:-
Miske je shampion..ooo
eto i hasan je nesto pozitvno uradio za reprezentaciju.