Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OI London 2012 sjećam se kako su mediji prako Drine pisali kako se dopinguju američki plivači. U štafeti 4x100 mješovito svjetski rekorder (amerikanac) je svoju dionicu plivao sporije od kineskinje. Nakon što je to otkriveno kineskinja je nakon dodijele medalje ispalila odmah za Peking. Nikad nakon toga nije testirana. Većina se bode ali kinezi imaju najbolju robu definitivno
Aj ba šta kenjate vi dozvoljavate muškarcima (bolesnim) da se takmiče u ženskim sportovima.
Za mene je svakako lana broj 1
Pa i nasa Lana se dopinguje. Cuo sam, iz povjerljivih izvora, da je u jednoj mostarskoj ascinici spucala sest starmi formata XXL za pet minuta.
Sarmi
I na to sve jos malo graha, i ima da dobije gasni pogon
nece Kinezi varat, kakvi
Pored nje, dopingovani su bili Wang Shun, Qin Haiyang, Wang Yichun, Yu Yiting, Yang Junxuan, Yan Zibei, Wang Jianjiahe, Xuwei Peng, Ge Chutong, Sun Jiajun, Yu Hexin, Fei Liwei, He Junyi, Chen Juner, Zhang Ziyang, Cheng Long, Wang Xueer, Lin Tao, Shen Jiahao, Wang Yutian, Wang Zhou te Zhang Ruixuan. E nisam ove plivačice znao.
svi na najvisem nivou olimpijskih su na dopingu, ako nisi sanse da osvojis medalju su ravne nuli
Vjerojatno ali nije fer da su stroza pravila za europljane i amerikance koji se cesce i rigoroznije testiraju od azijaca. Ovo objasnjenje koje je WADA dala vjerojatno ne bi bilo moguće za Lanu.
klixbot2101. O čemu ti pričaš, pa Američki sportisti se najviše dopunjuju, pogotovo atletičari.