Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko moze da mi nabavi par ulaznica za ovaj mec neka javi na [email protected]
Sasa,navijamo za tebe!Dobio si jakog protivnika,ali ti imas preveliko srce,tako da. . . ;) Istinski cemo se potruditi da te dodjemo bodriti u Sarajevo! P.S. svaka cast organizatorima,ovo je stvarno spektakl.Ne vjerujem da ce ulaznice biti bas tako jeftine. . . U Srbiji su vec bili Schilt i ekipa,tako da se ubuduce malo prvo raspitas,pa onda nesto pricas ;)
Ovo je stvarno dorbo!!! najbolji fajteri iz evrope dolaze u Bosni , ovo je super !! :D
cijene ulaznica od 5 do 7 KM
Schilt i Alistair su mi mnogo dragi jer su na mrtvo ime prebili Harija, kojeg ne volim. Ruku na srce, Hari ima 1-1 omjer i protiv Schilta i protiv Alistaira, al kako ga Alistair nabi lijevim krošeom, o tome se filmovi mogu praviti i knjige pisati. Schilt je najbolji K-1 borac svih vremena, a pogledajte kako je nasmijan, pravi sportista, uopšte ne glumi nekog frajera ni udarača. U Sarajevu doduše radi po MMA pravilima.
@asdf ja ne znam jesi li upucen ali ti je hari dobio po p. od shilta u japanu zadnji put, gdje je ovaj fenomenalni borac po cetvrti put postao prvak. sto znaci da iako izgleda nidze veze njemu u ovom sportu ravnoga nema. ovo je crem de la creme sto se tice k1, meni licno Overeem je najdrazi pogotovo nakon sto je namlatio onog napuhanka Filipovica, a Denisu i ekipi svaka cast ovako nesto nikad nije bilo na nasim prostorima...
stat ispred njih i opsovati im nesto svima redom mogu mislit...
svaka cast... ovo je definitivno trebalo Sarajevu!
joj jos samo da ima najjaceg...badr harija.....al bit ce dobro svakako
BRAVO DENISE MAJSTORE !!! Ovo ce biti spektakl. Joooj kako ce Semmy da gazi u Zetri uhhhh ludiloo
ODLICNO ovo je super. Svaka cast organizatorima sto su priustili i obezbjedili ovakav spektakl !!!
Ovo je odlicno. Jedva cekam da vidim velikog Semmyja na djelu. Valjda ce i retardirani Pipo skupiti koju marku da dodje iz svog sela.
Svaka cast! Bice dobrih borbi!
A šta sad ne valja pasha moj? Jel\' te neko tjera da ideš? Zbog čega se to ti lično osjećaš da ti neko maže oči?Idi na Hanku pa uživaj.Ili bi možda ti bolje borce doveo?Da Fedora dovedu u Sa našao bi se neko takav k\'o ti da kaže:E ne valja,šta ga sad dovode,star je..