Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Funaki je za sve ove Messi.
AHONEN JE ZA TEBE INSTITUCIJA!
jednom rijecju sa njim skoro da se zavrsava jedna velika generacija skakaca (mališ ahonen koji su se oprostili prosle sezone ,ranije peterka hanavald goldberger,funaki mijahira ,harada .tomi ingebrikcen ,ljokelsej) u cijim sam izdanjima uživao ostali su jos šmit legendarni kasai ne radi nemog motiva da pobjede nego cisto radi sponozora.i to je to.respect gregoru.s i morgenstenua i ostalim momcima ali oni nemaju to nesto sto su ove generacije imale.na kraju krajeva aman je se osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti sigurno jedan od najboljih svih vremena.vec zadnje 2 god.se vidi manji pad ski skokova .kazem respclt gregoru .s,morgiju i ostalim momcima ali skokovi nisu sto su nekadabili isto kao sto je bilo i sa formulom jedan nakon odlaska mike hakinena ,sumija ,buraza mu kultara i jos par legendi.
Simon Amman je osvojio 4 zlatne medalje na dvije olimpijade, šta mu više treba, i vrijeme je da se povuče, a ne da se bruka ko Martin Šmit. Najbolji skakač za cijelu prošlu sezonu zaradio 140.000 Eura, što je manje recimo, od Tevezove sedmične plate.
Ammann je bio dobar skakač nekad. sve najbolje, šta god radio i gdje god bio!