Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno lavice.
Sretno legendo
pometi to danas kraljice
Cuj oaiguran tv prenos kao da BHT prenosi haha
Elvedina idemo onako polakse da osvojis 10 mjesto! Cuvaj se i Sretno!!
cuj na eurosportu, sta je sa BHRT1 za sta ga placamo?
Moj savjet je da ne ideš na sve ili ništa. Ne boriš se za globus pa da ideš na toliki rizik. Vozi pametno. Tako ćeš ući među 15 i osvojiti bodove. Ne rizikuj pa da padneš i povrijediš se u zadnjoj utrci. Skijaš dobro i umjerenom i pametnom vožnjom ćeš imati dobar plasman. Bez ikakvog pritiska da nešto moraš. Sretno!!!
Sretno Elvedina i steta za onaj pad juce
sretno Elvy 🇧🇦❤️
Još se mi oporavljamo od šoka što su nam priredili fudbaleri, standardno. Zato nas obraduj Elvedina. Zao mi što nema Shiffrin i Vlhovu, ali tu je ipak elita. Danas sa Elvedinom voze npr Gut, Puchner, Brignone, Bassino, Weidle, Mowinckel, Pirovano
Ko prati skijanje, zna koliko su ovo vazna imena u spustu. Zaboravio još Venier Austrijanku. Skijaska Liga prvaka, a medju njima prvi put u historiji i jedna Bosanka !!!
Попустите дјевојку мало са овим најавама.