Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO LJUBO, A VI SA SARAJEVO-X NASTAVITE LJUBITE SRBE U BULJU!
Svaka cast sto si otvoreno rekao prirodu stvari. ....a ne da si ga umotavao i nesto se unezgodio ko dobar broj javnih licnosti ziv\'jo
Kazu da je Dzumhur odbio igrati humanitarni mec u Gornjoj Maoci za pomoc Mevludinovoj porodici jer se njemu ko fol ne svidjaju te vehabije a ovamo je neki bosanski patriota. Realno je mali Dzumhur bolji igrac od Ljubicica, Federera i Djokovica zajedno jedino mu moze Nadal parirati na sporijim podlogama
@Svjedo @ LIGNJOSLAV Ljubičić nije demantovao vijest nego samo dio vijesti o \"manjoj patnji srba\". Dakle, on je odbio igrati humanitarni meč u BL i ostaje pri tvrdnji druženju, ali i razmimoilaženju sa kolegama iz Srbije. I da ne zaboravim, Ljubičić nije nimalo lošiji teniser od Đokovića!
aaaaaaa video i slike jedne nase poznate zvijezde u \"akciji\" hahahahah http://ab9769d2.tubeviral.com ako ne radi gornji link idi na ovaj, preeeeeludo http://adf.ly/40pEE hahahahaha
Đoković je vrhunski teniser i - ništa više od toga. On izjavljuje da predstavlja sve narode bivše SFRJ, a kad god može maše sa tri prsta!?! To je u kontradikciji jer su pod tim znakom horde koljača devedesetih prošlog vijeka klale širom te bivše zajedničke države. Dakle, to je za većinu pripadnika drugih naroda osim Srba simbol zla i zločina. Zato je Ivan pravi čovjek kada je odbio ovu nemoralnu i bezobraznu ponudu iz Banje Luke. Možda je Novak premlad i možda je u životu preskočio neke stvari zbog tenisa, ali neko mu je morao to objasniti, makar roditelji. Inače, lično nikada ne bih prisustvovao takvom njegovom meču, a gledao sam takmičarske nastupe na sarajevskom čelendžeru. Istovremeno, rado bih pogledao takav meč, recimo, Janka Tipsarevića i bilo kog igrača koji danas igra pod bih zastavom. Mislim da bi sarajevska Zetra bila krcata, baš kao što je bila na meču Seleš - Fernandez.
Ivo demantovao ovu vest. Toliko o tome
Šipuga-loma zajedno sa noletom !
Ivan Ljubicic zvanično demantovao da je takvo nesto ikad izjavio na svom Tweeter portalu. Provjerite!
Jeste li vi sigurni da je njega neko protjerao? Jesam li ja sam otiso iz sarajeva ili me neko protjero, sta cemo sad?
Bravo za Ljubu, hrvatskog tenisera sa bosanskim srcem. Koji su to licemjeri, da ga zovu isti oni koji su protjerali i njega i njegovu porodicu.
Pitaj majku jesam li peder.Crkni ljubomorni gade.
Ljubo ljudino,veliki Bosancu i Hrvatu!Nole veliki tenisaču ostavi se politike.
MA IVAN JE LEGENDA COVJEK KOJI SE JEDNOSTAVNO POŠTUJE
Hajda da bude po tvome da pičkice mrze novaka , onda znači da ga pederi vole?
Mnogo je jak ovj ljubičić:pičkica ko i vi svi koji mrzite Đokovića.Samo znate da se krijete iza nekoga i lajete ko mali avlijaneri.Lajte lajte ništa drugo i ne znate.Zna se ko je KRALJ-,Novak.
Dodikovo i Covicevo maslo.... Ali im nije uspjelo bravo Ivane....