Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj djokovic je najboji turski teniser svih vremena
PLACI MALI PLACI....
Pa konju jedan to sto je Nole uradio ovaj go.vnar Rodik nikad nece
PRODAO SI CUP P I C K O PRIZNAJ BUDI INSAN (ah da ti si smrd)
Kakva glupost. Bas kao da Argentina nema igraca medju prvih 200. Del Potro je prije povrede bio 5 igrac svijeta i realno on tu i pripada, Chela je 23 igrac vrti se uvijek oko te pozicije i to nije neka razlika. Nalbandian je bio nekad 3 igrac svijeta. Sve su to dobri igraci i naravno da ce pobijediti nekog ispred sebe. Jedino Amer Delic ako bi pobijedio nekoga to bi onda bilo iznenadjenje.
Svi ste bolesni, M:AJ-KU vam eb...em u usta onu bolesnu, zatupljeno-nacionalisticku. I NASHI I VASHI I NJIHOVI. komentarishite svoje voljene i M..a..r..sh sa javnih portala.
DOSTA JE VISE I TVOGA....NA KOLJENA I PUSHI LAZNI srbine (OTAC MU JE CRNOGORAC A MAJKA HRVATICA).
iskreno fasciniran sam srpskom glupošću. mislim kao ti dolaziš da čitaš ovdje šta se piše o Novaku. šta te briga ba. mislim realno mrzak ste narod sami od sebe, poklali bi se međusobom kad bi nestalo ostalih koje bi klali. vama je klanje u krvi i kroz historiju ste se uvijek vi nasli da se bunite za sve sto svakome odgovara. laž, kukavičluk i nagon za klanjem i silovanjem stanu u jednu riječ- SRBIN. toliko od mene. vozdra.
jos nesto. bosnjaci kakvi su nekad bili vise ne postoje. zivimo za dan kada cemo naplatiti svaku kap krvi. kod bosnjaka je natalitet veci cetiri puta nego kod vas. znass li ko je odgovoran za to??? vehabije... prave po 5-6 djece koja ce biti odgajana na nacin da vas preziru i da budu zedna vase krvi. nove generacije bosanskih gazija nicu.. proklinjati cete dan kada ste se rodili...
Roddick je sve lijepo objasnio: http://www.youtube.com/watch?v=RPgWoOon8-w
postoji dokumentacija u vasoj drzavi holandiji, na jednom sudu koji ne priznajete, koji govere ko je sta uradio i kako... ti isti dokumenti tj. presude vasim idolima ce biti koristeni da nestanete iz ove drzave... a da bog da tebi s.i.l.o.v.a.l.i..i poklali kompletnu porodicu...
Ovaj Turcin nikako da nauci podnositi poraze !! Svaki put gad gubi njega nesto zaboli. noga, stomak, lece u ocima, ledja... a ovaj put ga je , izgleda, zabolio i ku.r.ac za srbiju !!!
Nikola, nisi mi odgovorio. Kako to da teniska velesila Srbija, sa 3 igraca medju prvih 15 nije bila u stanju pobijediti Argentinu? Kako to objasnis?
Vi imate kompleks samo od srba a ne od ostalih a sto se tice kla.nja i ub.ijanja niste vi nikakve zrtve. Jeste da je poginulo 65000 musli.mana i 25000 srba ali to ne znaci da ste vi zrtve. \"Zaiskali ste to vam ga\" referendumom 92, prema tome svjesno ste izazvali rat. U Srebrenici sze ubi.jali od 92 do 95 i za to vas je stigla zasluzena osveta. To sto ti pricas crno bijelo mi dobri i fini oni losi i zli to si mogao na CNN 95. Nismo mi zasr.ali nego vi zato sad imate 24% teritorije. Mi vas ne mrzimo samo smo srecni sto ne zivimo sa vama.
pa on uwijek kad izgubi powreda hahahaha jooojj koji lewat xD zasto ne prizna bolji je cojk bio od mene,a ne uwijek powrijedio se bajg xD
Pa zasto opet nisi usmrkao drogu? Glatko bi pobijedio kao sve sto si pobjedjivao dosad.
Legendo, nema niko ništa da ti uzme za zlo. Porazi, povrede, pobede, sve je to deo igre. Hvala ti na svemu, na bezbroj divnih pobeda, osvojenih turnira, ti si br. 1, ostalo je nebitno! Ozdravi za Masters Cup u Londonu, da im pokažeš svima ko je šampion!