"Puna usta šuplje priče"
0
ACIPS tuži magazin DANI Vijeću za štampu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ eti - ne branim Dnevni Avaz, to su režimske džukele reisa Cerića, SDA-SBiH i bošnjačke mafije, imaju jezik mržnje koji je dao lajt-motiv vahabijskim nacistima da linčuju ljude kako stignu ali u političkom smislu Dani su gori jer uništavaju za svoj interes, naravno, jedinu alternativu za račun kombi stranke NS-a. Ja glasam za SDP i tu opciju vodio je Nijaz Duraković, Zlatko Lagumdžija ili sutra Željko Komšić!!!
eto vi znate sve, upuceni u svaciji rad. cuj avaz korektniji. smijesno ba
Čitao sam Dane redovno poslije rata 1995-2006 ali od kad su počeli da na naslovnicama daju ekskluzivne slike sarajevskih ubica i mafijaša, pljuju po Zlatku Miletiću koji se jedini bori u ovoj zemlji protiv mafije, kada su počeli podržavati mafijaše tipa Heće i SBiH, pljuvati po SDP-u za račun Bajića,Kojovića i Šere (ova dvojica dobro žive od SDA-SBiH vlasti!) zgadili su mi se! A ovo seosko uvlačenje Našoj stranci, grupi bosanskih komformista, sem Danisa Tanovića kojem dižem kapu u svakom slučaju, koji ne smiju pisnuti protiv katastrofalne politike reisa Cerića, SDA i SBiH, je bez presedana kod nas! Pa i Dnevni Avaz čiji je utemeljitelj Alija Izetbegović i SDA su korektniji od Dana! A Pećanin je dobro poznata priča! Novinari su mu prebijeni \'\'principijelno\'\' zbog onakvih fanatika koji su branili Alžirsku grupu 2002.godine, koje on \'\'brani\'\' sa komunistom drugom Srđanom Dizdarevićem koji je svojom politikom uništio i podijelio Helsinški komitet BiH!
Na zapadu bi ovakav magazin opstao otprilike onoliko dana koliko njegov \"urednik\" ima mozdanih celija....dakle oko 2 dana. Kazem \"urednik\" jer i Cutuk zna da je Ivo Lovren urednik te kupusare.
Nista neobicno za Dane i Senada Pecanina, jer on ni do sada nikad nije krio podrsku Nasoj stranci. Ne kazem da je Nasa stranka nesto lose sto se desilo na nasoj politickoj sceni, ali Pecaninovo forsiranje kandidata ove stranke, a omalovazavanje drugova iz SDP-a i druga Zlaje je tako ofirno. Samo, evo pokusavam dokuciti koji interes Pecanin ima ako pomogne i progura Nasu stranku u neko vijece, skupstinu, ali ne ide, ali siguran sam da se radi o nekom interesu. Dalje, kada je u pitanju dezinformisanje i sam sam bio u slicnoj situaciji, kada sam davao izjavu za ovaj magazin, a novinari su to skroz frizirali da njihova prica bude sto privlacnija za citatelje, a ne racunajuci da su tako nanijeli stetu meni koji sam im izasao u susret i dao izjavu, te me doveli u nezgodnu situaciju (maltretiranja, prijetnje), a sve zbog stavljanja u tekst ono sto uopce nisam izgovorio. Zato u zadnje vrijeme od svih magazina radije citam \"Start\" :)
zalomi se, jebiga. naravno da trebaju objavit demat. pa i prije su objavljivali. ko radi taj grijesi. a ko ne radi taj svoj jad promovise po ovim forumima i komentarima.
bas me zanima da li ce dani objaviti demanti
ovdje je jedini papak pecanin i njegov lazljivi bilten
Papak, to je naslovna strana najnovijeg broja Dana.
pa vise sa ovim danima covjek ne zna sta bi. treba brate neko pokrenuti novi slican magazin da se ovi vise marginalizuju.
Ne kontam sta ima ova slike sa textom zar nije bile neke druge slike ili neke parole od ove stranke Vi ste papci u srpskom sarajevu x papak po papak ceta papaka noviniara srpskog sarajeva x
stvarno nije pametno da pecanin ovako laze otovreno. nema potrebe da ista u vezi nase stranke laze jer djela treba da govore. i sad bi ovi iz nase stranke trebalo da se oglase.
pa sto se cude sto dani lazu. ko dani govore istinu ikad.
pecanin po obicaju izmislja sve sto mu padne na pamet. tj. ono sto mu je interesu
kao sto smao ime kaze hahahahhahaha... procitaosam ovaj clanak i vec sma se zabrinuo bio da je acips u sluzbi nase stranke:D izgleda nije acips nego je pecanin... mora da mu se svidjela tanoviceva kita....